Udgivet i Skriv en kommentar

Det helt perfekte frirum

Når alt andet svigter – når man har så meget at fordøje, at hjernen slet og ret har lagt sig i dvale, så er det da godt med en dag ved symaskinen, så jeg har hooket op med min gamle ven med udsigt til fine sommer-resultater.

Som jeg har været inde på et par gange før, fylder den ny blogforening en del. Jeg ved ikke, hvor meget I gider læse om det og det har jo egentlig heller ikke så meget med dig, som læser med, at gøre. I hvert fald er jeg mentalt et sted, hvor foreningen igen fylder lidt meget, fordi vi træder ind i næste fase lige om lidt. I weekenden deltog jeg i Delegeretmøde i Kolding, som er der man vedtager ændringer i love og vedtægter indenfor forbundet, og det var en intens affære, som har sat sig fast i mit hovede. Jeg har følt mig helt lammet i dagene efter, i hvert fald lige i forhold til at sætte mig ned og skrive blogindlæg, så da jeg opdagede, at jeg skulle til syning inde hos Line i går, blev jeg helt ekstatisk. Faktisk troede jeg slet ikke, jeg ville få lavet noget, men det endte med at være helt produktivt og jeg er næsten færdig med pigernes kjoler nu.

På næste fredag har jeg en hel dag i kalenderen på syskolen, så jeg brugte aftenen i går på at klippe ud til et par fine sommerbluser, en nederdel og lidt andre fine ting, jeg gerne vil sy her den kommende tid. Åhh det er altså et mere end dejligt frirum, når alt andet svigter. Kender du det ikke? Måske fra noget andet end lige præcis syning?

Jeg skal nok vende tilbage med fuld kraft her på bloggen igen, måske allerede i morgen, så vær ikke bekymret over mit sløvsind – jeg er menneske, så det sker (heldigvis) for mig ligesom for dig, at tempoet ryger i ny og næ ♥

……………..

Husk at du kan følge bloggen via BloglovinFacebookInstagram & Pinterest

LINKS & CREDITS
Photos by Dorte Bak ©

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.