FAQ fra Instagram

Godmorgen på denne ekstra fridag, vi har fået foræret. Nyder I mon feriedagene derude? Vi er vel hjemme igen på egen matrikel og går en dag i møde med fokus på praktik, såsom madplan, vasketøj, kalendergymnastik og så videre.

Jeg tjekker ind med et lidt anderledes indlæg her i dag. Der er nemlig spørgsmål, som gentager sig på Instagram, og selvom det ikke er alle, der følger med både på blog og Instagram, forsøger jeg lige at slå to fluer med ét smæk med en omgang fælles besvarelse på det, som I alle tilsyneladende vil vide:

Hvor er tæppet i din udestue fra?

Det populære tæppe er fra Ellos, men jeg er i tvivl om, hvorvidt lige præcis samme tæppe stadig er på lager. De har dog flere i samme stil, hvilket jeg har skrevet om her. Se udvalget af bomuldstæpper hos Ellos her*.

Hvor er din neglelak fra?

Ja, det er jo et bredt spørgsmål fordi det selvfølgelig ikke altid er den samme farve jeg går med, men rigtig ofte bruger jeg efterhånden lakkerne fra H&M, som jeg har rigtig god erfaring med. Jeg er nu stadig en stor Essie-fan ligesom jeg har flere gode lakker fra Max Factor. Lige præcis den røde ovenfor er en L’Oreal dog.

Hvordan redigerer du dine billeder?

Det kunne jeg godt give en længere udredning på, fordi det afhænger af, hvad jeg skal bruge billedet til og hvad motivet er. Til Instagram bruger jeg altid VSCO, men supplerer jævnligt også med Snapseed. Et billede kan godt nå igennem flere apps før jeg “godkender” det til Instagram. Til bloggen har jeg som regel billederne en tur gennem Photoshop.


Hvor er de sølvprikkede støvler fra?

Pigernes sølvprikkede støvler i ruskind er fra Pom Pom

Hvilke hashtags bruger du?

Igen, så kommer det an på, hvad jeg vil med billedet. Jeg bruger tags til at connecte med et publikum, som kan lide det samme i et billede, som jeg, og der kommer løbende nye tags til, som vi flytter til. For tiden er jeg ret glad for #forahappymoment #thelifestylecollective #coffeeandseasons #appetitejournal

Hvorfor skriver du på engelsk?

Det spørgsmål får jeg jævnligt og hver gang, jeg spørges, genovervejer jeg lige, om det giver mening. Det synes jeg det gør, dels fordi jeg på Instagram har et mere internationalt publikum end her på bloggen, dels fordi jeg tror på, at alle I andre godt kan forstå det. Enkelte gange savner jeg nogle danske udtryk eller nuancer, og ofte vælger jeg for eksempel også at lade min Story være på dansk, men jeg håber ikke, det betyder noget dårligt for dig, at jeg skriver de små tekster på engelsk?

Hvor er det blomstrede sengetøj fra?

Sengetøjet med de fine blomster er fra Södahl*, og det er mit aller yndlingssæt.

Og således kom vi gennem de meste stillede spørgsmål, jeg møder på Instagram. Nu, hvor jeg har skrevet indlægget, slår det mig lige, at jeg bare kunne have lavet en story, hvor jeg fortalte det, men hey; måske jeg gør det alligevel?!

Er du med mig på Instagram mon, ellers vær velkommen, men nyd i hvert fald din fridag i dag, klem fra Dorte

……………..

Husk at du kan følge bloggen via BloglovinFacebookInstagram & Pinterest

LINKS & CREDITS
Photos by Dorte Bak ©

Follow:
Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.