Fine glimt fra uge 13

img_0029Copyright

Det har på en måde været en ret uskøn uge, men trods det har der selvfølgelig været fine glimt…

Har du haft en god uge mon? Jeg må tilstå, jeg ikke har følt mig på toppen det meste af denne uge og jeg ved faktisk ikke helt hvorfor. Pollen spiller helt sikkert en rolle, men jeg røg også ud i flere måltider, som gav mavepine og startede en negativ spiral for mig. Jeg var lidt inde på det i dette indlæg, men jeg har virkelig brug for lige at finde et trick til at fastholde alle de gode vaner, jeg har fået startet op her den seneste måned. Jeg kan mærke, at jeg har lyst til motion, så jeg skal have gang i dansetimerne igen. Det er lidt besværligt med logistikken, men det må jeg simpelthen finde en løsning for, og om ikke andet må jeg få anden form for motion ind i stedet

Når det så er sagt…

… har der selvfølgelig været mange fine glimt også. Jeg har hygget med en veninde, hele to gange på en uge endda, ligesom jeg havde en rigtig lækker Københavner-dag med interessant snak og interview, og så har der været et væld af rigtig fine stunder med mine piger. Uff hvor er de skønne at være sammen med for tiden – der kommer bare så mange, fine betragtninger og udsagn, at jeg ville ønske, jeg kunne gå rundt med et videokamera i ryggen 24/7.

Jeg sidder her i en sækkestol og nyder søndagen, men om lidt står den på aftensmadens klargøring og en rar aften i sigte. Her kommer nogle af ugens fine glimt ♥

Lækre burgere i dejligt veninde-selskab…

Smukke, gamle København i solskin

Duftende forårsfarver fra vejkanten

Rustfarvede ben og blingsko

Imponeret over H&M’s miljøbevidste kollektion – skriver mere om den snart, men se allerede nu mere i denne VLOG

Bedste avocamad længe – serveret hos Ingolfs Kaffebar og anmeldt her

Skønneste søndag længe med tur til storslåede Vestamager

Fine fund fra Vintage København

Fredagshygge med venner og børn, der fik lov at se hele X Factorfinalen

……………..

Husk at du kan følge bloggen via BloglovinFacebookInstagram & Pinterest

LINKS & CREDITS
Photos by Dorte Bak ©

madplan
Follow:
Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.