Fine glimt fra uge 14


Gækkebreve, påskepynt, tømmermænd og makeovers. Jo jo ugen harvest mig mange forskelligartede fine glimt…

Wau, den her uge har været nærmest magisk. Jeg føler, at jeg har fået ordnet hele verdenssituationen, selvom det reelt (forståeligt nok) ikke er tilfældet, men det er som om alle cirkler slutter disse dage. Der har været en noget nær perfekt balance mellem mine to arbejdspladser (frisør kontra blog), jeg har været afsted på min første kursusdag, som var rigtig god og motiverende, jeg har haft fede stunder med pigerne, solen har skinnet og manden og jeg har været festlige (og tømmermandsramte).

Når det så er sagt…

Ude i verden sker der frygtelige ting, og det er helt med vilje, at jeg holder den slags langt fra bloggen, men denne uge synes jeg har påvirket mig slemt. Syreangreb, børn, lastbiler i gågader, selvmordsbomber i metroer. Det er for meget på en gang og jeg havde simpelthen det slemmeste mareridt i lang tid forleden. 

Nu har pigerne taget hul på deres påskeferie, som delvist bliver nogle dage, hvor jeg fletter kunder og arbejde ind i kalenderen og så venter en tur til Stavanger i næste uge. Her kommer de gode glimt fra ugen, vi siger farvel til… ♥

Stadset ud og klar til en aften med god vin, god mad og godt selskab 

Vidunderet er flyttet ind… (reklamelink)


Lørdag aften med flettede fingre, tømmermænd og TV fra den store seng


Fint børnehår

En glad mand med hans maskiner – husk at deltage i Bosch give away her (reklame)

Pigernes første gækkebreve – tror du, de gættede, hvem de var fra? ♥

Velmodtaget billede på Instagram denne uge – jeg kan nu også selv lide det og har gjort det til profilbillede


En dag i salonen med Black Swan teamet, som havde foræret en make-over til en sød og modig kvinde (reklamelink)


Pigerne har pyntet op til påske

……………..

Husk at du kan følge bloggen via BloglovinFacebookInstagram & Pinterest

LINKS & CREDITS
Photos by Dorte Bak ©

madplan

Follow:
Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.