Udgivet i Skriv en kommentar

Fine glimt fra uge 15


Om arbejdsglæde, vinderchancer og fine himler. De bedste af mine ugeglimt er landet – rigtig dejlig søndag til dig

Mens ugen går på hæld sidder jeg med en ret fantastisk udsigt over Stavanger fjord i Norge. Vi har holdt påskeferie hos gode venner i deres nye, nordiske rammer, hvilket har været ret fantastisk. Ugen i øvrigt bød på en del arbejde kombineret med børnehygge og store overvejelser, så generelt vil jeg sige, ugen har været en succes. Nu hvor ferien synger på sidste vers, månjeg dog tilstå også at glæde mig til hverdag igen. Det gør jeg faktisk altid efter jeg har lagt mit arbejdsliv om. Skønt!

Inden jeg kaster de fine ugeglimt i hovedet på jer, minder keg jer lige om, at Bosch give away’en altså slutter ved midnat. Du har mulighed for at vinde et ret så lækkert valgfrit haveredskab til sig selv eller en, du holder af, så skynd dig at være med – det er en super eksklusiv præmie til en høj værdi, så tænk hvis nu man vandt?! Gå til konkurrencen her.

Og nu til ugens fine glimt… ♥

Fantastisk udsigt over Københavns havn

Min rejsebuddy på vej til Stavanger

Fascinerende kig gennem kanalerne i Sydhavnen

Fineste bomuldsskyer – hilste lige på min daddy nu vi var til vejrs

Kaffe er nødvendigt, når der skal tages store beslutninger

Fin aftenhimmel over Amager ♥

Og aftenhimlen over Stavanger

Afslapning…

Kig over Stavanger havn og by – meget meget hyggeligt her

……………..

Husk at du kan følge bloggen via BloglovinFacebookInstagram & Pinterest

LINKS & CREDITS
Photos by Dorte Bak ©

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.