0
Hverdag & opdragelse Løst og fast

Fine glimt fra uge 16

Prinsessedrømme, sund fredagsslik og byggeplaner. Her er et udsnit af de fine glimt fra ugen, der gik…

Det kan godt være, det har været en såkaldt kort uge, men keg føler godt nok, det er længe siden, jeg sad med udsigt over Stavanger fjord med min kaffe for præcis en uge siden. Der har været knald på hele ugen og arbejdsopgaverne har været usædvanligt varierende, hvilket absolut er dejligt og sundt for mig, men dernæst også kræver ekstra energi, fordi de arbejdsmæssige skift kræver omstilling.

I dag er jeg taget på tur til Kolding sammen med Lisbeth og Camilla. Vi er sendt til delegeretmøde for Dansk Journalistforbund, hvilket betyder overnatning på hotel, men også 2 intense dage med politik og foreningsarbejde, der forhåbentlig klæder os på til at få nogle af bloggernes mærkesager på agendaen i forbundet.

Inden vi kigger på ugens fine glimt skal jeg lige sikre mig, at alle de deltagende i give away’en af en Bosch havemaskine ser mit indlæg med vinder og en særlig tak til jer. Det indlæg kan du se her ♥

Fantastisk morgenmad hos Sonny, men en skuffende kaffe desværre. Både med havremælk og komælk var det slet ikke en bønne, der smagte mig, øv!

Jeg tog jer med i prøverummet, da jeg var til preshopping i H&M forleden. Det var en skøn hjælp lige at spørge jer til råds i Story og der car så mange, som bød ind med “ja” eller “nej”. Blusen her kom med mig hjem…

Vores lille tiger holdt ekstra øje med os det første døgn efter vi vendte hjem fra Norge


Iskold tur til Amager strand i mandags. Pardon my french, men hvad fanden sker der for vejret??!

Kreahygge sammen med pigerne – DIY her

Hunde tilladt hos Sonny ♥

Mere planlægning og nu endnu mere seriøse overvejelser omkring det nye badeværelse

Min fredagsslikskål…


Prinsesse for en sommer? Har forkælet mig selv med denne skønne sommerkjole fra H&M – den er butikkerne og online nu!

……………..

Husk at du kan følge bloggen via BloglovinFacebookInstagram & Pinterest

LINKS & CREDITS
Photos by Dorte Bak ©

Du kunne også være interesseret i

Ingen kommentarer

    Skriv en kommentar

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.