Udgivet i Skriv en kommentar

Fine glimt fra uge 17

Om bare ben, polstret velour, halvhjerneaktivitet og længsler efter terrasseliv.

Solen skinner på vores søndag, og det er lige før, at jeg glemmer al den regn og kulde, som ellers nær har slået mit ellers optimistiske sind omkuld. Jeg har haft bare ben hele dagen i dag, godt nok også primær indendøre, men alligevel værd at glæde sig over. Jeg har optur over mine nye slippers med polstret velour (reklamelink), som jeg er rimelig sikker på, at jeg kommer til at tilbringe det meste af sommeren i. Jeg længes i øvrigt efter stabile, lunere temperaturer, fordi jeg har fantastiske planer for min terrasse, som skal gøres mega hyggelig i år. Sidste år kom vi så seng i gang, at vi aldrig rigtig nåede at tage stilling til “rummet”, førend sæsonen gik på hæld igen, så i år skal det altså være.

Min uge startede i det bedste selskab af Lisbeth og Camilla, som joinede mig til det fagpolitiske møde for Journalistforbundet, som vi bloggere hsr organiseret os hos. De to dage var så intense, at keg hsr følt mig “ramt” hele ugen – masser af indtryk at fordøje, holdninger, det skulle slibes af og efterdønninger at forholde sig til. Jeg er total grebet af det, men det er tidskrævende og jeg kan mærke, jeg skal finde den helt rette balance i det.

Heldigvis har ugen budt mig masser af praktiske udfordringer, og når hovedet er stået halvt af, er det altså glimrende med et praktisk job i baghånden. Jeg glædede mig ekstra meget over at fatte saksen igen, ligesom jeg nød en dag på syskole i godt selskab. Det er i øvrigt blevet til mere syning herhjemme efterfølgende, hvilket jeg er lidt oppe at ringe over.

Nyd søndagen derude – jeg gætter på, nogle af jer har fri i morgen, så nyd den ekstra dag også. Kram ♥

Det det lille hint om at sommeren nærmer sig…

At føle sig overmandet over egen udfordring!!

Når bloggere er til fagpolitisk møde…

Syskole, kaffe, smukt stof og tid, der bare flyver


4 dage selv med børnene blev kickstartet med en tur på Sticks’n’Sushi med de bedste jeg ved

Lyset!

En detalje, jeg dyrker ved symaskinen ♥

Bare ben og velour slippers (reklamelink)

……………..

Husk at du kan følge bloggen via BloglovinFacebookInstagram & Pinterest

LINKS & CREDITS
Photos by Dorte Bak ©

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.