Udgivet i 6 kommentarer

Glimmersok, vintage herreskjorte og rodeosløjfe

glimmer 1Copyright

Links

Nogle dage er en glimmersok nok, andre dage skal der lidt mere til. Her er et outfit med vintage herreskjorte, glimmersok og en rodeosløjfe, som passede perfekt til dagen og humøret…

På en dag i sidste uge, hvor jeg havde flere møder, hoppede jeg i et outfit med pastelfarvede striber, glimmerstrømper og et rodeoinspireret halsbånd. Det er bestemt ikke hver dag, jeg lige er i humør til så meget gang i den, men det passede i den grad til humøret denne dag, og bliver helt sikkert også taget i brug igen på et tidspunkt. Outfittet bestod af vintage herreskjorte, nye chinos med 80’er-læg i livet og glimmerstrømper, og nøj hvor havde jeg det rart i det outfit.

Reklamelinks:
Bukser og rodeosløjfe fra H&M / Herreskjorte fra Paul Smith (vintage, lignende her fra Polo Ralph Lauren) /
Sko fra H&M (gamle, lignende fra Sofie Schnoor her eller disse fra Ganni)  /  Strømper fra MP /
Taske fra Mulberry (forhandles ikke længere, men denne shopper fra Decadent er ret fantastisk)

Jeg har opdaget, at det ofte er disse lidt mere “sjove” outfits, jeg viser frem på bloggen, men faktisk har jeg rigtig mange dage, hvor stilen er langt mindre farverig, så jeg skal nok lige huske på at få vist jer den slags også … 

Det var ordene, men jeg håber din dag er fin og så minder jeg lige om gårsdagens indlæg med rabatkoden til børnetøj også 

……………..

Husk at du kan følge bloggen via BloglovinFacebookInstagram & Pinterest

LINKS & CREDITS
Photos by Lisbeth Kiel ©

6 tanker om “Glimmersok, vintage herreskjorte og rodeosløjfe

 1. Hvis jeg lige tænker efter, så tror jeg faktisk, at jeg har flere glimmerstrømper end “normale” strømper. Glimmerstrømper er altid en god idé!

  1. Ha ha, det er jo fantastisk – det verificerer vel nærmest at glimmer er det nye sort? Kram

 2. Jeg synes du ser absolut skøn ud Dorte. Jeg er vild med hele sættet, føler dog selv bare at jeg “ser” tyk ud når det hele bliver for baggy 🙁

  1. Tak søde Libbie – heldigvis skal det handle rigtig meget om at finde sin egen personlige stil, og hvis du er pænest og mest tilpas i tight, kan du jo lege med mandens skjorter til nogle stramme bukser i stedet 😉 Nyd eftermiddagen, knus fra Dorte

 3. Hvor har du ret 🙂

  En glimmersok eller tilsvarene kan gøre så meget.

  Jeg bruger også ofte store farvestrålende halskæder, så “skjuler” jeg lidt at det faktisk “bare” er en blå skjorte og sort nederdel jeg har på.

  /Annette

  1. Jep det er også et godt trick du hiver op af hatten der ????

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.