0
Hårtips Skønhed

Guide til at lave bløde krøller

links

Mange har spurgt, så nu har jeg endelig været en tur i salonen med videokameraet for at lave en guide til at lave bløde krøller. Lad mig endelig høre, hvis der er andre guides, I synes, jeg skal lave – måske jeg kan få det flettet ind til jer så…

Jeg ved, at I er rigtig mange, der gerne vil lære at lave store bløde krøller, og i min frisørsalon har jeg også flere og flere, der hopper med på bølgen og investerer i krøllejern og børste. Der er mange, der tror, det er meget tidskrævende og dyrt, men det er faktisk ikke tilfældet, så hvorfor ikke bare aflive den myte straks.

Jeg har lavet en video, hvor jeg deler min viden og erfaring og samtidig viser, hvordan du nemmest arbejder dig igennem håret med krøllejernet. Nederst i indlægget her deler jeg links til hvilket krøllejern, jeg bruger, og du kan altså købe det hjem for bare 249,- kroner lige for tiden. Prisen varierer lidt fra webshop til webshop, men 249 er altså det billigste jeg endnu har fundet det til.

I videoen bruger jeg børste og olie, som jeg tidligere har skrevet om i min guide til den perfekte hårbørste. Olien, jeg bruger, hedder Nurturing Drops og er fra det biodynamiske brand O-WAY, som jeg selv forhandler. Har du ikke lige mulighed for at finde det mærke i en salon nær dig, så kan du i stedet investere i disse silkedråber fra Biosilk*, som er lige så dejlige og gode for håret.

Køb krøllejernet for 199,- kroner her*

Lad mig endelig høre, hvis du har spørgsmål, eller hvis jeg har fået hjulpet dig igang med en smuk hår-rutine. Det er altid dejligt at se, hvordan I tager mine tips til jer derude jo. Klem fra Dorte 

……………..

Husk at du kan følge bloggen via BloglovinFacebookInstagram & Pinterest

LINKS & CREDITS
Photos by Dorte Bak ©

Du kunne også være interesseret i

11 Kommentarer

 • Reply
  LIVING WITH LESS
  26. april 2017 kl 15:10

  Hvor er det super fint – også inden du redte krøllerne ud 🙂 Din klipning og dit hår er simpelthen så lækkert. Synes aldrig helt det lykkes mig at få min frisør til at lave den frisure/det klip, selv om jeg viser billeder og forklarer. Hvad kalder du din type klipning – markerede etager?

  KH Maria

 • Reply
  Carina Puggaard
  10. maj 2017 kl 13:49

  Hej Dorte

  Er du sikker på, at dit krøllejern ikke er mere en 25mm, jeg har lige købt det og jeg synes, at mit krøllejern er meget tyndere end det du har på videoen 🙂

  • Reply
   by.bak interior & lifestyle
   11. maj 2017 kl 7:40

   Hej Carina – ja jeg er helt sikker på at mit er 25 mm, og flere jeg har talt med har købt det gennem samme link, så det når altså være det rigtige. Husker du at redde håret igennem efter krølningen? Det er først der du får trukket det ud igen til at være de bølger jeg viser ? giver det mening?

   Jeg er bange for at et 32/38mm vil give for lidt swung, men det er jo i sidste ende en smagssag ? kærligst Dorte

   • Reply
    Carina P
    11. maj 2017 kl 8:23

    Hej, tak for svar. Har ikke lige ville tage det i brug endnu. Sad lige og så din video igen for at få genopfrisket, hvordan du gør. Og så synes jeg bare det synede så småt mit i forhold til dit ? Måske det er synsbedrag ?

    • Reply
     by.bak interior & lifestyle
     11. maj 2017 kl 10:43

     Ja altså det er jo svært for mig at sige, men når jeg ser videoen ser det noget større ud lige der hvor jeg viser det frem i hvert fald – nok fordi det kommer tættere på linsen 🙂

     • Carina P
      11. maj 2017 kl 22:08

      Jeg tog det i brug og nøj et lækkert look det giver. Føler mig som en blanding af Charlies Angels 70’er version eller Real Beverly Hills housewife ? På den gode måde. Hvem laver lige dem på mig hver dag!! ?

     • by.bak interior & lifestyle
      14. maj 2017 kl 16:55

      He he, sådan! Hvor er det bare alt for fedt at vide, at jeg semi-agtigt har skabt endnu en Hollywood-babe ???

 • Reply
  Helle
  14. februar 2019 kl 13:54

  Hej Dorthe,
  Linket virker ikke længere, kan du evt. lægge et nyt link op? Vil bare sikker på at jeg køber det rigtige:)
  På forhånd tak.
  Hilsen Helle

  • Reply
   Dorte Bak
   14. februar 2019 kl 13:57

   Hej Helle – jo, det skal jeg straks kigge på 🙂

  • Reply
   Dorte Bak
   14. februar 2019 kl 14:02

   Så er det opdateret – og det blev det lige 50 kroner billigere af 🙂

   • Reply
    Helle
    15. februar 2019 kl 13:15

    Fornemt – tak for det 🙂

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.