Udgivet i 2 kommentarer

Hverdagstøj i sorte lag

sort 6-2Links

Om hverdagstøj, populære strømper og lidt om, hvad jeg egentlig laver i Stavanger disse dage…

Jeg lovede jer vist at vise noget mere klassisk og casual frem her på bloggen, så det gør jeg hermed. Det er sjældent, jeg hopper ud i verden kun iført sort, men ind imellem er det lige præcis, hvad der gør mig mest tilpas. Lige for tiden er jeg simpelthen ekstatisk tilfreds med min silketop med krøs og høj hals, som kombineres flittigt med både de viste bukser og denne nederdel, som mere og mere bliver en favorit. Jeg tror, de bliver super til sommer med bare ben – den har sådan et florlet foer, som giver lidt sus i skørtet – den slags kan jeg altså godt lide. Nå, tilbage til dette outfit, som er et typisk hverdagslook for mig – ikke helt jogging-agtigt, men lige så behageligt, som havde det været tilfældet…

sort 5-2sort 1-2 sort 2-2 sort 3-2

Reklamelinks:

Bukser fra Black Swan / Sko fra Mango (gamle, lignende fra Billi Bi) / Silketop fra H&M (samme stil herfra) / Fin strikbluse fra Black Swan / Strømper fra COS (gamle, lignende i flere farver fra MP)
__________________

Hvis ikke jeg har fået skrevet det, så befinder jeg mig i Stavanger i Norge i disse dage. Vi er taget nordpå for at besøge vores venner, der netop er flyttet herop, så det betyder også, at jeg er knap så aktiv ved tasterne. Til gengæld håber jeg på bare en my af tørvejr, så jeg kan bringe lidt gode historier og billeder med hjem til jer. Følg med på Instagram i mellemtiden…

Du kan stadig nå at være med i BOSCH konkurrencen her, og jeg skal nok sørge for at få godkendt alle kommentarer, selvom jeg er på farten. Jeg håber, du nyder dine påskedage, pas på dig – klem fra Dorte 

……………..

Husk at du kan følge bloggen via BloglovinFacebookInstagram & Pinterest

LINKS & CREDITS
Photos by Lisbeth Kiel©

2 tanker om “Hverdagstøj i sorte lag

  1. Fint sæt 🙂 Hvilken størrelse er bukserne i?? Jeg tror vi to har ca samme højde og drøjde og jeg vakler mellem en M eller L 😉 Bh 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.