Udgivet i Skriv en kommentar

Hvis du føler dig virkelig doven, som jeg…


De damer! Det er blevet tid til en omgang let underholdning til jer fra youtube og jeg har fisket nogle klip frem til jer fra temmelig forskellige ender af genre-barometret. Simpelthen bare fordi det er den helt lette underholdningsform, der optager mig disse dage, hvor jeg stadig indhenter efter weekendens Delegeretmøde for Journalistforbundet. Det var et par hårde og lange og meget spændende dage, som simpelthen skal fordøjes, og jeg har mærket at det med at sætte sig til tasterne og forfatte noget bare nogenlunde dybsindigt til jer slet ikke er så lige til. Tag derfor godt imod de små fine, sjove og dybt underlige klip nedenfor og hav så en fantastisk dag ♥

5 skønne klip fra youtube

Breathtaking…

Den måske vigtigste research for fynboer…

Sjoveste gamle reklame…

Don’t, just don’t…

Fin reminder om at huske hvem vi er

Bare god underholdning

Har I mon fundet vej til min youtube-kanal? Husk at du kan abbonere på kanalen, sådan at mine videoer popper op på din forside, når du åbner Youtube – det giver mening, hvis man kan lide at se de videoer, jeg lægger op og jeg selv følger efterhånden også flere og flere på Youtube for at være sikker på, jeg får set deres hilsner

……………..

Husk at du kan følge bloggen via BloglovinFacebookInstagram & Pinterest

LINKS & CREDITS
Photos by Dorte Bak ©

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.