Tvivl om sommerferien og mine gode ferieminder

Har du også svært ved at få besluttet, hvordan sommerferien skal afholdes i år? Her er vores overvejelser samt 2 særligt gode ferieminder, og så spørger jeg dig til råds…

Vi går og overvejer, hvordan vi skal holde vores ferie til sommer, og af en eller anden grund er det bare blevet ekstra svært at nå frem til en beslutning i år. I virkeligheden tror jeg ikke rigtig, vi har behov for at der sker en hel masse, men omvendt føles det aldrig helt ferieagtigt, hvis man bare søber rundt derhjemme, vel?!

Når jeg tænker tilbage, så har vi haft mange gode ferier, og jeg har selvfølgelig været glad for dem alle, men nogle steder og stemninger stikker mere ud. Som regel er det en udefinerbar kombination af stemninger og steder, der skaber den der feriemagi, for ikke at glemme vejret. Jeg har  blandt andet meget varme minder fra Bornholm, hvor Gråmyr helt bestemt er en overset perle, men også ferien i Italien for et par år siden står som noget helt særligt, ikke mindst Monte Isola, som jeg drømmer om at besøge igen.


Hvis jeg kunne vide mig sikker på flot, dansk sommervejr, så er jeg slet ikke i tvivl om, at jeg ville holde ferie i Danmark, og jeg ville faktisk rigtig gerne holde 3 uger på Fyn, hvor jeg oprindeligt kommer fra. Jeg har snuset rundt på både Airbnb, diverse fynske campingpladser og sågar luksushuse.dk, som for eksempel har sådan et hus her (reklamelink), som jo har lækre huse med plads til mange. Jeg er bare ikke overhovedet landet i en løsning med den rette geografi og boligform, så vi er faktisk gået lidt væk fra ideen igen. Kender du ikke godt rastløsheden og frustrationen, der melder sig, hvis det ender med at stå ned i stænger og man sidder i et mini feriehus, der ikke har alle de ting, som man ville kaste sig over i dårligt vejr? Der er i øvrigt en god grund til at jeg bringer netop det eksempel frem, for det er faktisk sådan mine sommerhusoplevelser har været flest, desværre.

Overvejelserne går på alt lige fra Danmark, Berlin, Polen og Grækenland. Vi er dog mest interesserede i en ferie uden flyrejse denne gang, så noget Nordeuropa er nok i rimelig høj kurs. Generelt kredser mine tanker for den næste flyrejse omkring Portugal, oplevelser, der minder om den spanske by Merida, som jeg besøgte i forbindelse med en pressetur, ligesom turen til Kreta forrige år har sat kriller i mig; jeg vil simpelthen opleve flere af de smukke græske øer på et tidspunkt. Men det er jo meget fint, at man er så sikker i sin sag, når man har besluttet ikke at skulle putte børnene på en flyver denne gang, ikke?!

Har du mon erfaringer med sommer i Berlin eller Polen? Måske noget andet tysk? Kom endelig med dine bud og gode råd, hvis du lige sidder og brænder inde med det… ♥

……………..

Husk at du kan følge bloggen via BloglovinFacebookInstagram & Pinterest

LINKS & CREDITS
Photos by Dorte Bak ©

Follow:
0
Share:

1 Comment

  1. Tina olsen
    9. april 2017 / 19:18

    Kan kun anbefale Berlin om sommeren. Der er skønne åndehuller overalt, dejlige parker og friluftsbad. Det er virkelig også en super by at holde ferie i med børn. Mange skønne ting at se, historiens vingesus interesserer også børnene. Store anbefalinger herfra. Giver gerne tips.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

< script type = "text / javascript" > var vglnk = { nøgle : 'ebc75b068c240ca1ab79a4121b3949c4' }; ( funktion ( d , t ) { var s = d . createElement ( t ); s . type = 'tekst / javascript' ; s . async = sand ; s . src = '//cdn.viglink.com/api/vglnk.js' ; var r = d . getElementsByTagName ( t ) [ 0 ]; r . parentNode . insertFør ( s , r ); } ( dokument , 'script' ));