Udgivet i 2 kommentarer

Ny stue uden at bruge penge…

Du kender godt trangen til forandring, ikke? I snuppede jeg ting fra 4 forskellige steder i mit hjem og fik på den måde skabt et helt nyt hjørne uden at investere i noget nyt. Dejligt med de små forandringer, der gør en forskel…

Pludselig, som ramt af lynet, kom det til mig, og jeg var nødt til at kaste mig (og vores hjem) ud i forandringen straks. Måske husker du, jeg for nylig drømte om marrokansk stemning, og så vil dette ny hjørne ikke ligefrem give dig samme associationer. Dog tror jeg hjørnet ville kunne begå sig fint i det marrokanske, som jeg stadig drømmer om at føre ud i livet på et tidspunkt.

Det her hjørne er stedet, hvor vi har en stikkontakt, og derfor ender computer og ipads ofte her til opladning. Det giver derfor god mening at have en aflægningsplads, hvor de ting naturligt passer ind, hvilket jeg synes reolen her netop giver.

Reklamelinks:

Desk Sculptures fra Kristina Dam / Reol fra Kristina Dam / Hvide balikurve (se det fine udvalg af kurve hos Box de Lux) / Hvid potteskjuler, Unico fra Kähler / Sort vase, Ombria fra Kähler / Sølvkande fra Georg JensenLille Frame fra By Lassen / Skammel fra Kristina Dam
__________________

Intet er nyt her, derimod består det nye hjørne af ting, jeg har taget fra andre kroge i vores hjem. Jeg elsker faktisk, at man kan forny sig med de ting, man har – bare en gang imellem.

 Nå de damer, det blev tirsdag og hverdag, og vi kan jo godt lide lidt, ikke?! Nyd den derude og snup så en god kop kaffe i aften, når benene skal smækkes op. Klem fra Dorte 

……………..

Husk at du kan følge bloggen via BloglovinFacebookInstagram & Pinterest

LINKS & CREDITS
Photos by Dorte Bak ©

2 tanker om “Ny stue uden at bruge penge…

  1. Hvor ser det bare mega fint og hyggeligt ud! Jeg vil også opleve din stue IRL en skønne dag 😉

    1. Du er SÅ velkommen hos mig søde, bare sig til <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.