Udgivet i Skriv en kommentar

Pudderfarvet lykkerus

Dagens begejstring, som man gerne må dele ud af ♥

Åh ja, så nåede de altså frem til mig. De fine, pudderfarvede laksko med skulpturel udformning, som jeg faldt i svime over for nylig. 

Jeg er helt vildt begejstret over de sko her, og velvidende hvor overfladisk og tosset det lyder, står jeg ved min materielle lykkerus. Indrømmet, de skal nok gåes en smule til, men helt ærligt, så er det nu også forventeligt med et par sko til 250,-kr. Og når vi nu er ved det, kunne man jo næsten stemme for at købe skoene alene for syns skyld. For de er særligt fine i udformningen og farven, så jeg er lige dele glad ved synet af dem stående unit hjem, som når de sidder på mine fødder.

Skoen er udsolgt i pudderfarvet, men findes i sølv her (reklamelink)

I den mere behagelige genre flirter jeg så mere og mere med disse sneakers i pudderfarve fra Nike. De skal nok vise sig behagelige lige fra begyndelsen, tror du ikke?!

Jeg er stadig i Kolding på delegeretmøde, så dette indlæg blev lavet for at strø lidt pudderlykke ind over min dag ♥

……………..

Husk at du kan følge bloggen via BloglovinFacebookInstagram & Pinterest

LINKS & CREDITS
Photos by Dorte Bak ©

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.