Udgivet i Skriv en kommentar

Turister i egen by – Rundetårn

Vil du med os på tur i Rundetårn? Eller måske høre om de næste destinationer, jeg har i kikkerten for pigerne?

Godaften til jer alle. Jeg vil dele en fin lille turistoplevelse fra København med jer, fordi vi i går var en lille smuttur i Rundetårn, pigerne og jeg. Jeg holder jo halvt om halvt ferie med dem, og efter en formiddag med pigerne hjemme samtidig med en kunde, synes jeg, der skulle en lidt mere særlig oplevelse til. God beslutning, ikke mindst fordi kombinationen af frisk luft, bevægelse og lidt lærdom viste sig at være helt rigtigt.

Jeg har besluttet, at være mere struktureret omkring de steder, jeg gerne vil besøge med pigerne, nu hvor de virkelig har fået alderen til det. Det er jo oplagt at gøre, når man nu har alle de gode tilbud lige for døren og det giver lige lidt mere kød på weekendfølelsen, at man kommer ud og ser noget andet end egen matrikel. Jeg har forskellige steder i tankerne lige fra Palmehuset i Botanisk Have, Glyptoteket, Kronborg, Rosenborg og Amagermuseet, så mon ikke der lander flere udflugter her på bloggen de kommende måneder?


Jeg elsker sneglegangen, som simpelthen er så gennemført og fotogen. Pigerne syntes også, det var vildt sjovt at gå både hele vejen og ned igen, og det eneste halvtrælse var lige at holde øje med vilde drenge, som løb hurtigt uden at se sig for. Ingen uheld dog!

Efter en tur i toppen med masser af blæst gik vi nedad igen og sørgede for at besøge de forskellige udstillinger undervejs.

Vil du også en tur i Rundetårn, så finder du det nær Nørreport Station og det koster blot 25 kroner for voksne og 5 kr for børn i alderen 5-15 år, så det er overkommeligt at sætte det flueben en dag, man er i nærheden.

Pyha, jeg glæder mig over at det i morgen er sidste dag inden påskeferien. Ikke fordi jeg er træt af at arbejde, men fordi det holder lidt hårdt at prøve at dele sig selv op mellem arbejde og børneunderholdning 

……………..

Husk at du kan følge bloggen via BloglovinFacebookInstagram & Pinterest

LINKS & CREDITS
Photos by Dorte Bak ©

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.