20% på børnesko fra Angulus, Bisgaard, Kavat med flere


Hvis du ligesom jeg endnu ikke har fået investeret i sandaler og sommersko til dig selv og ungerne, så kunne du jo spendere en stund på det idag, hvor Boozt giver dig 20% på et stort udvalg afbørnesko, kvindesko og herresko. 

Jeg ved ikke hvorfor, men vi har slet ikke fået investeret i sandaler og sommersko til pigerne endnu. I virkeligheden er det sikkert så simpelt, at de indtil for 3 dage siden er gået i skole med vinterjakker på, at man slet ikke har følt sig i nærheden af behovet for den slags fodtøj, men nu skal det jo være. Jeg vil helt sikkert selv benytte mig af rabatkoden i dag, og vores foretrukne er disse sandaler fra Bisgaard, som vi har haft de seneste 2 år. De sidder bare super godt på pigernes fødder og giver ingen vabler!

Andre lækre mærker er nu også inkluderet, så kig forbi udvalget af blandt andet Bisgaard, Angulus, New Balance, Kavat og mange flere.

For at indhente de 20% rabat skal du handle for minimum 699,-kr og indtaste rabatkoden EXTRA20, og kampagnen slutter altså i dag.

Se udvalget af børnesko, kvindesko og herresko.

I aften får I denne uges fine glimt, som jeg lige skal samle sammen på et tidspunkt, når jeg har ro omkring mig. Håber I nyder søndagen derude – her er vi gået i haven for at ordne terrasse. Det bliver SÅ godt at få den gjort fin 

……………..

Husk at du kan følge bloggen via BloglovinFacebookInstagram & Pinterest

LINKS & CREDITS
Photos by Dorte Bak ©

madplan

Follow:
Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.