Udgivet i Skriv en kommentar

25% hos Ellos til og med 22. maj

links

Om sommerdrømme, anekdoter fra dengang jeg følte mig på bølgelængde med Mariah Carey og om striber og blonder og gode rabatter. Glædelig fredag til dig derude…

Jeg bliver simpelthen mere og mere vild med Ellos. Jeg husker første gang jeg hørte om Ellos gennem en veninde fra Sønderjylland, og jeg husker også mine første køb igennem Ellos. Jeg gik i 2.g og købte nogle bucklesko med en meget høj, chunky gummihæl, et par sorte bukser og en cardigan i røde islændermønstre, som fik mig til at føle, at jeg godt kunne have været veninder med Mariah Carey – mit store idol på det tidspunkt, ha ha. Sidenhen blev Ellos lagt på køl – det var ikke cool nok, men jeg må sige, at de virkelig har fået transformeret deres shop til igen at være blandt mine foretrukne, ikke mindst med deres boligsektion.

Lige nu og frem til og med den 22. Maj, får du 25% rabat på din bestilling* ved at bruge rabatkoden 355737. Personligt overvejer jeg om jeg skal springe ud i den stribede kjole her*, men er helt ærligt i tvivl, om jeg kan holde ud af have de der skuldre. Nogen med erfaring, som vil dele et par tanker omkring det mon?

Se hele det rabatramte udvalg hos Ellos her

 1. Espadrillos*, som findes i flere farvevarianter – jeg kan nu rigtig godt lide de stribede her
 2. Pudebetræk i vasket hør* – findes også i andre farver
 3. Hvad med 25% på dette flotte vitrineskab? Det er da en rabat, der er til at føle på, og jeg har selv flirtet med det i ret lang tid uden dog helt at vide, hvor jeg skulle stille det. Drømmer simpelthen bare om at have den ekstra opbevaringsplads
 4. Lyserød blomstret kjole* til sommerpigerne
 5. Sødeste sweatjakke* til de små piger
 6. Super flot bordlampe* til en virkelig god pris selv før rabatten!
 7. Ren idyl! Tæppe i vasket bomuld* med masser Marrakech-agtig charme
 8. Super sød tunika med broderi (udsolgt) – se flere søde toppe her*
 9. Sommerkjole med striber og citroner (udsolgt) – se flere fantastiske sommerkjoler her*
 10. Bluse med broderi (udsolgt) – se flere søde toppe her*
 11. Pufkjole i skøn mørkeblå farve (udsolgt) – lignende fin kjole her*
 12. Sommerkjole med broderie anglaise (udsolgt) Kjole i samme sommerlige stil her*
 13. Sød badedragt med formgivning* de rigtige steder – findes i flere farvevarianter
 14. Bomuldshåndklæde a la hamam*
 15. Det super populære tæppe* med 25%? Ja tak
 16. Den lille vægreol har jeg også kigget på mange gange (udsolgt) – se flere fine vægreoler her*
 17. Dug med kvaster*
 18. Skjortekjole uden ærmer (udsolgt) – se flere fantastiske sommerkjoler her*
 19. Sommerkjole i hvid broderie anglaise til børn (udsolgt) Se flere kjoler her*
 20. Sød badedragt til børn*

Knus og GOD FREDAG 

Vilkår: Gælder tøj, sko, accessories, skønhed, bolig & indretning hos Ellos og kan benyttes 1 gang pr. kundenr. Kan ikke kombineres med andre tilbud, nedsatte varer, varer mærket med ”Ingen rabat”, elektronik/elektriske varer/tilbehør eller møbler og heller ælder ikke produkter designet i samarbejde med Sofi & Frida Fahrman.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.