De aller bedste badesko til børn

Vi går sommeren i møde og der er helt sikkert dømt badeferie og pool for mange af jer. Her er et tip, som ikke skal overses, hvis man har børn, der løber ved poolkanten… de bedste badesko til børn, jeg endnu har haft mine børns fødder i.

Der er en helt bestemt ting, som jeg har smidt mange penge efter de seneste år, og som jeg aldrig har følt, gav værdi for pengene. Jeg taler om skridsikre badesko til mine børn. Jeg er, som så mange andre mødre, pivangst for løbende børn ved poolkanten, så jeg har altid insisteret på, at der ikke må løbes, men også på at give dem noget fodtøj på, som gør det mere skridsikkert at gå rundt på det glatte underlag. Jeg har endelig fundet dem – de bedste badesko, der findes. De sidder godt, vejer ingenting, er solide i kvaliteten og fylder ingenting i kufferten. Og så koster de ikke engang lige så meget, som mange af de andre varianter, jeg har gået og spildt mine penge på.

Badeskoene hedder Duukies og er af hollandsk oprindelse. De er lavet i en tynd lycra med UV-faktor 50 og har en tynd og fleksibel gummisål og så findes de i alle mulige fede designs til både drenge og piger. De er så behagelige at de faktisk kaldes for badesokker i stedet for badesko.

Reklamelinks:
Find dine Duukies badesokker hos LegebutikkenLirum Larum Leg og Børnenes Kartel – TIP! De er små i størrelsen, så køb dem en størrelse større end normalt. Hos Legebutikken ved jeg i øvrigt der også er mulighed for at afhente selv, så man kan blive helt sikker på den valgte størrelse

Se også min anmeldelse af de populære hajfinner, som lærer børn at svømme

Jeg er vild med udtrykket og farvekombinationerne, som jeg synes er mere end i orden til ungerne. Dem med ispinde på er så søde, men de blåstribede eller helt røde er altså ganske eminente, synes du ikke?

Må jeg høre, hvad I skal lave i sommerferien? Står der badeferie på programmet, kør-selv eller skandinavisk lune? Jeg tænker på at skrive lidt omkring kør-selv-temaet og børneunderholdning på ferien generelt – hvis der er noget i den genre, som du gerne vil, at jeg skriver om, så giv et pip herunder i hvert fald – knus fra Dorte 

……………..

Husk at du kan følge bloggen via BloglovinFacebookInstagram & Pinterest

LINKS & CREDITS
Photos by Dorte Bak ©

madplan
Follow:
Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.