Børnefødselsdag: Enhjørninge, pastelfarver og hjerter

Hvilke lege bruger man til en 7 års fødselsdag for piger? Giv dit input og læs samtidig om vores planer med pigernes kommende fødselsdagsfest(er).

Vi nærmer os et særligt tidspunkt på året herhjemme; en fødselsdag, som vi er flere, der ser frem til med forventning. Pigerne fylder 7 år denne måned og har ønsket en fest med enhjørninge og hjerter. Jeg er gået all in på temaet og har lovet dem en kage a la denne og så har jeg købt denne laban, som jeg glæder mig til at testkøre her en af dagene (med fare for en ny og farlig afhængighed!)

2 store papirsposer står herhjemme med alt muligt til kager, pynt og sjov, og jeg må tilstå, at jeg vist er lige så utålmodig som fødselarerne. Vist ovenfor er ting og sager som også fint kunne have været at finde til vores fest:

 1. Horn og ører til lagkagen
 2. Marmorerede balloner
 3. Fineste paptallerken med cirkustag
 4. Masker og papirpynt som køber og downloader straks
 5. Ombre paptallerkner
 6. Sugerør med hjerter
 7. Hjerteformet konfetti
 8. Magi på små flasker
 9. Folieballon med enhjørning
 10. Pompom’er i tyl til kagepynt
 11. Pinata som enhjørning

Vi skal fejre pigerne af 2 omgange, først med pigerne fra deres klasse, dernæst familien. Jeg går og overvejer de lege, som jeg kan sætte dem igang med, men vejret lader ikke til at blive helt vanvittig godt, så jeg skal nok tænke i indendørsvenlige lege – måske du har nogle ideer, jeg kan få introduktion til? Jeg føler mig fuldstændig blank lige hvad det angår.

Rigtig dejlig aften – er du klar over, at weekenden allerede starter efter i morgen? Det ved du nok ja 

……………..

Husk at du kan følge bloggen via BloglovinFacebookInstagram & Pinterest

LINKS & CREDITS
Photos by Dorte Bak ©

Follow:
Share:

1 Comment

 1. Rikke
  16. maj 2017 / 20:11

  Jeg glæder mig vildt til at se det færdige produkt – jeg er sikker på, at jeg godt gad at der lå en invitation til den fest i min postkasse ?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.