Udgivet i 2 kommentarer

Cub Coffee Bar, ny nørdet kaffebar på Amager


Vi er her på Amager blevet beriget med endnu en kaffebar, som jeg har besøgt og her giver min anmeldelse af. Består den min kaffekræsne test mon?

Jeg lægger generelt ikke skjul på min store kærlighed til Amager, men når der for tiden ruller ind med lækre initiativer på min lille “lorteø” (for ikke-Københavnere kan jeg fortælle at det er kaldenavnet for Amager her i København), så bliver jeg ekstra glad, ja vel nærmest kåd! Fordi vi har brug for succes’erne herude, vi vil nemlig gerne have at omgivelserne reflekterer al den kærlighed der er på Amager. Derfor har jeg også besluttet mig for at berette endnu mere om Amager, end jeg allerede har gjort – og for at besøge og anmelde nogle af de kaffebarer og spisesteder, som dukker op her på Lorteøen.

Cub Coffee Barbligger på Strandlodsvej 48 nær Lergravsparken Station og er ganske nyslået Ama’rkaner, dog med en mere funderet søster i Boldhusgade i indre by. Det er en smukt indrettet lille perle med masser af Brooklyn-vibes, ikke mindst med absolut kompetent kaffebrygning. I baglokalet, som man har kig til gennem ruderne fra butikken, står de store kafferistere og -kværne, så du ved bare, du får serveret frisk kaffe med god aroma og i det hele taget med respekt for brygningens kunst, som jeg har ladet mig fortælle kan sammenlignes med, hvad en Somelier har af kendskab til vine.

Cub Coffee Bar, Amager

Strandlodsvej 48, 2300 København S

❤️❤️❤️❤️?

Jeg vil sige, at jeg generelt er begejstret for kaffebaren her. Den har det meste af det, jeg foretrækker lige fra sublim kaffe til hyggelige rammer. Når jeg ikke giver det sidste hjerte er det ganske enkelt fordi, jeg savner en salat eller anden frokostanretning på menukortet. De har blødkogte æg, boller og jugurt, hvilket er helt perfekt som morgenmad dog.

Se min liste over bedste spisesteder og take aways på Amager – jeg har tilføjet Cub Coffee Bar til listen også

Nåhh, du kan vist godt se, hvor det bærer henad ikke?! Inden længe hænger jeg ud her all the time for at få min dosis… tarveligt er det jo i virkeligheden, klem og smil 

……………..

Husk at du kan følge bloggen via BloglovinFacebookInstagram & Pinterest

LINKS & CREDITS
Photos by Dorte Bak ©

2 tanker om “Cub Coffee Bar, ny nørdet kaffebar på Amager

  1. Elsker også selv deres kaffe! Men FYI, de hedder bare Cub Coffee Bar – Copenhagen Coffee Lab er deres risteri – og det er ikke samme 😀

    1. Tak for udredningen, det var jeg ret forvirret over med flere slags skiltning und alle 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.