Favoritfarver til neglene disse dage

Ligesom gårsdagens indlæg skal det også være sommerligt i dag – og rosa. Jeg har taget især 2 nye farver neglelak til mig, som jeg har valgt at kombinere med en skarp kant.

Denne uge har jeg spankuleret rundt med 2-farvede negle. Jeg kunne ikke beslutte mig for hverken den ene eller den anden farve, og da mine negle for en gangs skyld ikke er bidt helt ned, er der jo ingen grund til ikke at lege lidt med udtrykket. Jeg købte 3 nye farver sidste uge, og de 2 af dem er især blevet et par yndlinge hos mig. 

Hvis du vil lave 2-farvede negle selv, kan du se her, hvordan jeg gør det – og det er overhovedet ikke svært by the way.

Den røde er lige præcis den rette rød med den helt perfekte smule orange i sig, som jeg har ledt efter længe. Jeg tør slet ikke tænke på, hvor mange fejlkøb, der er gået forud, så nu er det bare med at huske navnet på den til senere.

____________

Reklamelinks:

Top Coat “good to Go” / Rød-orange Too Too Hot / Pink “Cute as a button” / Basecoat / Oh Behave 

Nå, men i dag skal vi klargøre til pigernes fødselsdagsfest i morgen, men jeg har også en ret så dejlig aftale med 3 tidligere kollegaer – du ved, fra dengang jeg havde “rigtigt arbejde”. Det øver jeg mig bortset fra i ikke at sige eller tænke – jeg arbejder meget, og hårdt, så selvfølgelig, er det et rigtigt arbejde. Det er bare fordi, jeg elsker alt ved det, så det føles faktisk lidt som at snyde…

Nå, men nyd lørdagen og det fine, dejlige, værdsatte sommervejr. Klem fra Dorte 

……………..

Husk at du kan følge bloggen via BloglovinFacebookInstagram & Pinterest

LINKS & CREDITS
Photos by Dorte Bak ©

Follow:
Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.