Fine glimt fra uge 19


Havelykken har ramt mig, og fylder dermed en del i denne omgang af fine glimt fra ugen, der gik. Der er dog også lykke i en blomstrende homofest, sjove neglen og en ganske fin fletning…

Jahhhh manner! Solen har varmet os i 3 dage i træk – jeg er næsten bange for at sige det højt, for hvad nu hvis jeg jinxer det?!

Nåh men udover en ekstra fridag denne uge, har jeg haft dejligt travlt med frisørkunderne denne uge, og samtidig har jegnogle lektier, som fylder en hel del disse dage. Faktisk skal jeg aflevere i morgen og afslutte kurset på torsdag, så derefter regner jeg med lidt mere luft til mine sædvanlige ting og sager. Pigernes fødselsdag fylder også lidt, og den første fejring finder allerede sted om en uge, så vi er gået igang med at bage og forberede. Det er hyggeligt!

Ugen har budt os flere sociale indspark, gode timer tilbragt i haven og et par omrokeringer i vores hjem, som jeg ser frem til snart at dele med jer også. 

I morgen deler jeg opskriften på verdens absolut bedste fødselsdagsboller, som trumfer alle andre med en sød, sprød top af kanel og sukker. Mums ♥

Nye negle lavet med 2 nye investeringer fra Essie. Er sådan lidt tosset med det…

Hveder og lang weekend i solskin – what’s not to like?!

Melodi Grand Prix – elsker det, men er ret skuffet over Danmarks placering. Vinderen kunne jeg til gengæld rigtig godt lide, så helt skidt er det ikke… synes i øvrigt, det er ret skønt at denne fest har udviklet sig til at være super gay ♥

Haveleg, Rasmus Klump med festhat og bare tæer. Yes!

Sødeste brud, som jeg fik lov at sætte hår på i torsdags

 

Havelykken er gjort – for første gang er jeg decideret lykkelig ved min have og terrasse. Mere om det her på bloggen meget snart

Lykken er at finde en brandgod kaffebar på Amager ♥ mere info om den her

Katten “glemte” at dræbe musen, som nu bor i vores paneler. Og hvor komisk det end lyder, er det virkelig træls, når man opdager, at den har været i brødskuffen! Hvad gør man, mussefælder??

……………..

Husk at du kan følge bloggen via BloglovinFacebookInstagram & Pinterest

LINKS & CREDITS
Photos by Dorte Bak ©

Follow:
Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.