Udgivet i 2 kommentarer

Fine glimt fra uge 21


Enhjørningelagkage, ny hjemmearbejdsplads, blomsterkranse og strandture. Her er en god og blandet omgang lykkebidder fra ugen, der gik.

En uge i fødselsdagsfesternes tegn lakker mod sin ende. Vi har været heldige endnu engang at have fantastisk sommervejr, så gæsterne har opholdt sig i haven og på vores terrasse, hvilket altid bidrager med noget godt til stemningen. Jeg glæder mig over ikke at være så ramt af pollen disse dage, men det vides aldrig, hvornår det rammer igen. 

Jeg kan mærke, at jeg lige skal huske mig selv på, at sommerferien ikke er begyndt endnu. Det er som om min hjerne gerne vil springe henover pligter og arbejdsiver til fordel for slow-living og mange kalorier. Fy Dorte, dump luge vente 5 uger endnu!

Den forgangne uge har keg fået gang i min nyetablerede hjemmearbejdsplads, og jeg har virkelig optur over den. Jeg lover, at vise den frem her på bloggen, men jeg tror simpelthen lige, jeg skal forbi næste weekends loppemarked, før jeg får ryddet arealet omkring den, og før det er gjort, giver det slet ikke mening at fotografere deroppe.

Lad os kigge på ugens fine glimt ♥

Strandtur

Fødselsdagsfester overstået

Ny hjemmearbejdsplads taget i brug til min store begejstring

Og en perfekt morgenudsigt fra min kontorplads… ikke dumt!

Jeg elsker også at skyde en give away igang og denne hjalp pigerne mig med, så de spørger hele tiden, om der er nogle søde som gerne vil vinde svømmesæt…

Sortering og klargøring af de ting, som skal med på loppemarked i næste weekend. Jeg er på loppemarkedet ved Amager Bio på næste søndag FYI

Pause fra loppemarkedsforberedelserne med iskaffe i solen

Masser af gode stunder i vores dejlige have…


Et par fødselsdagskager, som blev præcis som pigerne havde ønsket dem, pheww

En trunte i sin fine bluse fra Alerin (reklame) og vores blomsterkrans fra gårsdagens sommerhustur

……………..

Husk at du kan følge bloggen via BloglovinFacebookInstagram & Pinterest

LINKS & CREDITS
Photos by Dorte Bak ©

2 tanker om “Fine glimt fra uge 21

  1. Jeg er ny her hos dig, men hvor er din blog fin og du skriver super godt, så jeg bliver hængende;-)

    1. Jamen hvor er det bare hyggeligt, at du lige hilser på så, velkommen til 🙂 Kh Dorte

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.