Udgivet i 35 kommentarer

Give Away / Vind hajfinne og Duukies badesko til dine børn

Det er blevet tid til en give away, og jeg er helt vildt glad for at skulle forkæle en af jer med hajfinner og badesokker fra Swim Fin og Duukies. Du kan vinde et sæt til hver af dine børn*, så kig med nedenfor for at deltage.

(Indlægget er sponsoreret af Andemors Verden, agent for de nævnte brands)

Aller først skal I virkelig have tal for jeres søde beskeder for gårsdagens indlæg – både virtuelle kram og lykønskninger til mine piger gør mig super glad. Tænk at have så mange “online-venner”, hurra og smil tilbage til jer, og så meget desto dejligere at jeg kan forkæle nogle af jer med en give away.

Jeg elsker, når jeg kan forkæle jer med produkter, som vi selv er mere end begejstrede for. I denne omgang kan du vinde produkter, der lige præcis bliver behov for den kommende sæson; nemlig super duper badeudstyr til dine børn. Jeg ved, at det er en give away, som må falde i god jord hos jer, fordi I var ganske mange, der reagerede, da jeg tilbage i februar anmeldte svømmefinnen.

Vind Duukies badesokker og Swim Fin

Der udloddes et sæt bestående af 1 svømmefinne og et par badesokker til hvert af dine børn, dog max 3 børn. For at deltage i lodtrækningen skal du blot skrive en hilsen i kommentarfeltet herunder, hvor du for eksempel kan fortælle mig om dine planer i sommerferien eller hvor mange børn, du har. Seneste frist for at lægge din kommentar er mandag den 5. juni.

Hollandske Duukies har lavet de prisvindende badesko i tynd lycra, som har en UV-faktor 50 og en tynd og fleksibel gummisål. De findes i masser af cool designs til både drenge og piger og er meget behagelige, hvilket mine egne piger altså har bekræftet flere gange. Læs min anmeldelse af badesokkerne her.

Swim Fin er en hajfinne i letvægtsskum, som sættes på ryggen af barnet, der endnu ikke har lært at svømme. Finnen regulerer barnets balance i vandet på en tryg måde, der samtidig fremmer barnets forståelse for det at være i vandet og at lære at svømme. Finnen findes i flere farver, så der er både de neutrale, pigede og drengede af slagsen, og ingen ved poolkanten er i tvivl om, at her er en cool møgunge på vej i vandet, hi hi. Læs min anmeldelse af Swim Fin her.

Reklamelinks:
Hos Lirum Larum Leg har de både et stort udvalg af Duukies badesokker og udvalget af hajfinner her

Nu vil jeg hoppe tilbage til virkeligheden og min fridag med familien, men jeg glæder mig til at høre fra jer alle sammen – pas på sommerhumøret derude, klem fra Dorte 

……………..

Husk at du kan følge bloggen via BloglovinFacebookInstagram & Pinterest

LINKS & CREDITS
Photos by Dorte Bak ©

35 tanker om “Give Away / Vind hajfinne og Duukies badesko til dine børn

 1. 2 børn. Super lækker gave. En swimfin med matchende haj-mønstrede badesokker ♥ Det vil blive et stort hit. ♥

 2. Ej så fint, min sødeste lille gut vil se så sød ud i begge dele og sikret:-)
  Rigtig god weekend!

 3. Sommerferien er en kør-selv ferie til campingplads i Frankrig, hvor alle 3 børn ville kunne få stor glæde af haj finne samt badesko;)

 4. 2 skønne unger – pige på 7, som svømmer uden hjælp, men stadig godt kunne have glæde af en swimfin når hun snorkler, og dreng på 4, som er lidt mere skeptisk anlagt når det kommer til det våde element (ligesom sin mor i øvrigt). Vi skal på bilferie til et lille hotel ved Gardasøen, og i sommerhus i jylland hos min mands søster og familie. Begge steder regner vi med super sommervejr og masser af vandleg ?
  Kh Rikke

 5. Vi har købt vores første hus på en dejlig vej på Amager. Mine tvillingepiger skal have hver deres værelse og vi skal plaske ved Amager Strandpark.

 6. Min søn hævder hårdnakket, at han kan svømme efter hans dunvest (kortvarigt) holdt ham ovenvande ved et uheldigt fald i kanalen i Ørestad. Det kan han ikke!! Intensiv træning er vist på sin plads og hajfinnen ville være en fantastisk hjælp dertil :o) God sommer, søde du og tillykke med dine smukke piger i går.

 7. Vi har tre børn, og den midterste på 4 er bare ikke helt tryg ved vand, så måske kunne det hjælpe lidt med en finne og seje sko 😉

 8. Fedt samarbejde ?? Det vil være perfekt til vores søn Toby, når vi drager på sommerferie-rundrejse i Italien, hvor vi skal teste pools, som vi kommer frem ??????

 9. Vi skal en tur til Italien. Så sådan et par sæt ville være helt fantastisk til mine to piger♥

 10. Min mand og jeg har netop snakket om, at vi snart skal ha’ fundet frem til nogle badesko til ungerne, da vores strand i sommerhuset er virkelig stenet i år. De her ser virkelig lækre ud og hajfinnen er vildt sej ????Lækker GAW. ?? 2 børn ✌?️

 11. Vi ska til Sverige, så her vil andefødderne gøre god gavn – og selvfølgelig også hajfinnen. Jeg har to børn på 9 og 11.

 12. Vi skal ned og besøge farmor i Frankrig og i poolen her vil der helt sikkert være brug for hajfinner til vores 2 drenge på 7 og 5 år som begge tror de kan svømmer, men som ikke kan helt ?. Så har vi også lillesøster på snart 2 år som gør alt hendes brødre gør ?. Denne giveaway vil være helt fantastisk at vinde, så vi virkelig kan få taget hul på svømmetræning ?.

 13. Uh???Hvor fine sager til 3 børn, håber i den grad en ferie til Mallorca?

 14. Uha en god giveaway, er nød til at se om heldet er med mig?? Vi skal til Mallorca i år og min søn på 5år (snart 6) er lige ved at knække koden til at lære at svømme, og tror sådan en hajfinn vil kunne hjælpe ham det sidste stykke. Vi har også lillebror på 2 år?

 15. Badeskoene har stået på listen, siden du først omtalte dem, de lyder så smarte! Og finnen må være helt på plads nu, hvor Johanne sidst hun badede, proklamerede “nu dykker jeg” og hoppede ud af baderingen – liiidt farligt omend jeg værdsætter hendes gåpåmod ? Vi skal til Sverige og Nordjylland og glæder os.

 16. Jeg har ingen børn endnu, men hvis det ikke går imod konkurrencens regler, så vil jeg meget gerne forsøge at deltage, så jeg måske kan være heldig at vinde et fint sæt til min søde nevø. Vi skal i sommerhus sammen i sommerferien, og jeg tror, at det ville være et hit til ham, når vi skal på stranden 🙂

 17. Vi skal til Grækenland, hvor jeg regner med nærmest at bo i vandkanten. Mine to drenge vil blive ellevilde med både sko og finner! ??

 18. Min søn vil få stor glæde af begge dele til sommer på campingplads med pool 🙂

 19. Vi skal til Frankrig til sommer. Gennem flere erfaringer med de lidt varmere himmelstrøg end Danmark ved jeg at badesokker er en god ide. Jeg her tre drenge mellem 5 & 12. Størrelsesmæssigt er det desværre kun den yngste der har mulighed for at trække i de fine sokker. Hejfinnen er super fed også når de yngste skal blive trygge ved at snorkle da de med den ligger perfekt i vandet.

 20. Vi skal en uge i sommerhus ved Vedersø Klit, så badeskoene vil være perfekte til mine tre børn… Eller rettere to for den ældste bruger str. 45 i sko og de smarte duukies kommer nok ikke i den størrelse 🙂

 21. Jeg har en lille søn på 1 år – han er nok desværre for lille til hajfinne og badesko. Til gengæld vil jeg gerne kaste et lod i puljen på vegne af min veninde Iben med tvillinger på 7. De vil få stor gavn af både badesko og rygfinner 🙂 De ser nemlig smarte ud!

 22. Skøn G.A. Dorte. Jamen jeg har jo 3 dejlige unger, tænker ikke at Anna har behov for badesko 🙂
  Vi kører syd for Hamburg med campingvognen på slæb, ned til en lækker stor plads som har kunstig badesø med strand und alles. Jeg elsker at campere i Tyskland, de er så venlige og imødekommende og så lever man så billigt dernede.
  Hvad mon I skal til sommer?
  kh Libbie

 23. 2 søde små kusiner, der ville elske at få en lille sommergave!

 24. Uhh, dem vil jeg gerne vinde 🙂 eller rettere: min søn vil gerne!

 25. Jeg har 2 drenge. Den ældste er snart 3 år og den yngste er idag 6 dage… så der er pludselig godt gang i det lille hjem. Vi smutter på tidlig sommerferie om 14 dage hvor vi smutter i sommerhus i Agger i som ligger ved Vesterhavet i Thy. Derudover planlægger vi en lille ferie i Ry, bare for at opleve byen og området og se om det er der vi får lyst til at slå os ned og købe hus..

 26. De er altså super seje de der hajfinner!!! Sigurd er ikke super fan af vand, men er sikker på at sådan en hajfinne vil hjælpe på det…. og hvis vi også kan udstyre lillebror Arthur med en -så er der vist ingen vej udenom en dukkert i sommervarmen ?

 27. Indtil jeg er så heldig at få mit eget barn låner jeg kærestens 2 søde piger på 6 og 8. Dem ville jeg elske at kunne forkæle med denne giveaway ❤️?

 28. To børn, som ville have stor glæde af begge ting især til den forestående sommerferie ?

 29. Min søn på snart 8 år kunne godt bruge det..
  De 2,ældste er efterhånden gode svømmere…
  Vi skal til Lissabon…
  God sommer…?

 30. Et barn, ei lita jente på snart 4 år som elsker å bade 🙂 Våre sommerplaner er biltur i Sverige og Danmark og det hadde vært supert med haifinne og badesokker i kofferten!

  Linnea 🙂

 31. Jeg har 3 drenge. Tvillinger på 3 og storebror på 5. Vi skal til Italien 3 uger til sommer og jeg ville ønske at få lov til at forkæle mine drenge med de fine ting. Håber at jeg kan blive den heldige? og tusinde tak for en skøn blog. Mvh Anne

 32. Har en datter, som i følge hendes pædagoger er super sej i vandet, men i følge hende selv kan hun ikke svømme, så dette svømmeudstyr ville være perfekt for at give hende den sidste tryghed til at turde “kaste sig ud på dybt vand”.

 33. Jeg har to børn, som vil synes, at det er mega sejt med en hajfinne på ryggen, når de bader. Den skal både med i svømmeren og til stranden i Danmark denne sommer.

 34. Jeg holder ferie her hjemme i år, sammen med børnebørnene ! De er vilde med hajfinne og badesko ! Jeg vil meget gerne , hvis jeg er heldig, vinde til 3 stk !

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.