fbpx

Gør et bikerjakke-kup

God søndag i solskinnet til dig. I dag er dagen, hvor vi skal holde fødselsdag for pigerne med deres venner fra klassen. Vi er godt forberedte, og alligevel kan jeg mærke travlheden i mit hoved. Nuvel, børn forventer jo ikke en parade af gennemførte temaer, det er kun mig heldigvis, men jeg vil så gerne have det til at lykkes fint, når jeg nu trods alt har det så godt planlagt inde i mit hoved.

Jeg regner med at have et “rigtigt” indlæg klar til senere i dag, men ville bare lige tippe jer om denne bikerjakke i læder, som jeg faldt over hos Ellos. Mange af jer har spurgt til min bikerjakke, men jeg ved, at det for flere også bliver prisen, som afgør om I kan købe jakken, og derfor synes jeg lige, at I skulle se denne, som koster det halve (1260,- kroner).

Jakken er ikke omfattet af de 25%, som jeg fortalte om forleden, fordi den allerede er nedsat, men du kan sagtens bruge rabatkoden, hvis du finder andre ting, som skal med i kurven. Læs mere om rabatkoden her, hvis du er nysgerrig.

Nå, nu må jeg tilbage til forberedelserne. Wish me luck! Knus Dorte 

……………..

Husk at du kan følge bloggen via BloglovinFacebookInstagram & Pinterest

LINKS & CREDITS
Photos by Dorte Bak ©

Follow:
Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.