I Maj vil jeg gerne…

“Kom maj du søde milde, gør skoven atter grøn, og lad ved bæk og kilde, violen blomstre skøn”

Tilståelse: Jeg er ret bitter. Jeg har simpelthen kæmpe udfordringer med at finde frem til mit sædvanligt optimistiske humør. Jeg hader vejret, som svigter os fælt disse dage, og jeg skal simpelthen bare lige have det ud af mit system. Måske jeg så bliver glad og fjolletosset igen… genkender du det mon, eller synes du jeg lyder alt for sur?

På mange måder kan man sige, at april heller ikke brillerede, men kigger jeg tilbage i min strøm af billeder, indser jeg, at der trods alt var fine glimt, oplevelser og udendørstemperaturer. Jeg håber virkelig, at maj kommer efter det og håner min bitterhed med sol og lune strejf, og der er såmænd flere ting, jeg drømmer om at give mig til i løbet af denne måned:

 • Ville gerne kigge for i Gyldendal for Børn, som lyder helt enormt hyggeligt
 • Give vores terrasse en kæmpe overhaling, så den kommer til at emme af hyggestemning 
 • Fejre mine pigers fødselsdag med diskolys, enhjørninge og candyfloss (læs: mor er gået all in!!)
 • Se Melodi Grand Prix med drinks , kæreste og sing-along-humør 
 • Kickstarte en plantevæg i haven – jeg er faktisk allerede tyvstartet, så flueben ved det punkt
 • Sy endnu mere på fine projekter til pigernes sommergarderober
 • Grille og have bare tæer på terrassen
 • Småsnuse til mulighederne i Berlin om sommeren – vi har nemlig bestilt sommerferie i den tyske charmeby. Skyd løs med dine input og erfaringer, hvis du da har dem
 • Lave mavebøjninger mindst 3 gange om ugen
 • Printe diætistens plan ud fra sidste år og tage fat på de gode råd

Idag er særlig, for jeg skal sætte hår på en brud, hvilket altid er ekstra særligt. Glæder mig godt nok til at holde lidt fri med familien også her de kommende dage 

……………..

Husk at du kan følge bloggen via BloglovinFacebookInstagram & Pinterest

LINKS & CREDITS
Photos by Dorte Bak ©

Follow:
Share:

6 Comments

 1. Mille
  11. maj 2017 / 9:13

  Det lyder som nogle gode maj-planer 🙂

  Dit punkt om mavebøjningerne fik mig lyst til at tippe dig om de seje damer hos Maven og Mig. Ved ikke, om du allerede kender til dem? De har en særlig træningsteknik, hvor man styrker sit core. De har jævnligt gratis infomøder, ved jeg 🙂 Jeg har selv haft et træningsforløb hos dem, og det var smadder godt!

  God dag!

   • Mille
    11. maj 2017 / 11:00

    De retter sig hovedsageligt til kvinder med delte mavemuskler (ofte pga. graviditet, men det kan også forekomme pga. bl.a. “forkert” træning). Mine mavemuskler var dog ikke delte, og jeg har stadig været smadder glad for mit forløb, som jeg fortsat træner efter, selvom mit forløb er afsluttet 🙂 De er gode til at tilpasse den enkelte!

 2. 11. maj 2017 / 17:37

  Plantevæggen glæder jeg mig personligt til at se mere til. Vis endelig en masse billeder (og jeg har ikke glemt planterammen, som du har lavet, og som jeg selv vil lave på et tidspunkt). 🙂

  Hmmm, hvad byder maj på? Arbejde og afrunding af semesterets undervisning, et smut til lægen for at blive vaccineret, en tur til frisøren (bare her i Odense) for håret trænger til en kærlig behandling, og jeg kunne godt bruge at blive nusset om, en tur til den skønneste smykkeforretning i Odense for at hente MIN ring (en vielsesring der har undergået et par ændringer, så den bliver min og et evigt minde til mig selv om den kærlighed, jeg indeholder, min sårbarhed, min styrke og min passion). Ringen bliver det så absolut største.

 3. SofieW
  13. maj 2017 / 6:56

  Ha ha, hvor er det rart med en ligesindet, jeg går også rundt og er ualmindelig sur og gal fortiden. Det må gerne snart gå over! Derudover lyder det som nogle skønne planer, den fødselsdag lyder eventyrlig og Berlin om sommeren er skøn og varm. Hvor skal I bo? Grill og terrasse lyder også dejligt og jeres terasse er jo blevet så lækker, ser det ud til. Jeg tror, jeg vil skynde mig at tilføje grill på min liste, så må vi se om det bliver i gården eller på stranden. Jeg håber, solen hjælper på humøret. For mit eget vedkommende skal jeg fire dage på seminar i Aarhus næste uge, og er spændt på om mon ikke et par hele nætters uforstyrret søvn i blød hotelseng kan gøre underværker. God weekend til jer!

  • 13. maj 2017 / 9:01

   Århh sådan 4 dage lyder godt. Altså også med liiidt savn, men dog. Nyd dem og så krydser jeg i mellemtiden fingre for at solen kommer og generer os igen i dag og i morgen osv… kram

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.