Indretning af uderummet

Om indretning af uderummet og info med links til de ting, som vi har indrettet vores nye terrasse med.

Wauu, tak skal I godt nok have for de mange fine kommentarer til vores terrasse. Vi er altså også virkeligt glade for det nye, fine rum og har allerede tilbragt mange timer herude. Mange af jer har spurgt til, hvor tingene er fra, så jeg har simpelthen lige lavet dette indlæg med en masse informationer og links til, hvor det hele er fra.

Hvis du er i inspirationshumør, kan du også kigge forbi min Pinterest, hvor jeg dels har pinnet Outdoor Inspiration, Altan // Balcony, Sommerhus og Garden and Terrasse.

Reklamelinks

Havemøbler og -hynder fra coop.dk / LED lyskæde fra Ellos (findes også i hvid) / Forhæng med bambus-frynser fra Ellos / Krukker fra 2have / Guirlande fra Søstrene Grene / Planter fra bakker.com, Plantetorvet samt lokaler butikker / Hvid trådstol fra Ikea

Kig forbi hele uderumskategorien hos Ellos, som virkelig rummer mange fine ting

De store krukker fra 2HAVE er lavet af fibercement, som udmærker sig ved at ligne cement, men ikke at veje lige så meget. Der er gods nok i dem til at de ikke blæser omkuld, men ikke mere, end at man kan løfte dem. De er smukke i et nordisk look, og jeg synes i den grad, at de klæder min terrasse, ikke mindst med oliventræet og den store rosmarinbusk. Jeg har 2 firkantede stående, som jeg lige er i tænkeboks på; det ender vist med at mit figentræ bliver sat over i den store firkantede, hvilket jeg tror vil blive ret godt for det.

Hvis jeg skulle investere i en enkelt større ting mere, så kunne jeg godt finde en plads til denne her nede på græsset. Du ved til at sove lur på, få solfarve på ryggen og så videre.

Har jeg glemt noget, så kom endelig bare med spørgsmål. Vi er på vej i sommerhus bare for dagen, så jeg vil ønske dig en fantastisk lørdag derude, knus fra Dorte 

……………..

Husk at du kan følge bloggen via BloglovinFacebookInstagram & Pinterest

LINKS & CREDITS
Photos by Dorte Bak ©

Follow:
Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.