Udgivet i Skriv en kommentar

Lad os nu få styr på det…

Hvad skal vi smide vores kræfter efter i maj måned, hvis serien “Få styr på dit hjem” skal diktere slagets gang? Det finder du ud af her…

Som jeg har været lidt inde på her på det seneste, så går det lidt mere trægt med motivationen for de store udrydninger og oprydninger. Det betydet nu ikke, at vi skal smide håndklædet i ringet, for der er jo mange gode grunde til at få styr på dit hjem. Udfordringen i maj bliver derfor lidt anderledes end de foregående udfordringer.

Vi har nu været igennem garderoben, badeværelset, bøger & papirer samt børneværelset, og jeg har besluttet at vi trænger til en velfortjent pause.

Pausen skal dog ikke nødvendigvis bruges på at smække benene op, men derimod på at få styr på de sidste hængepartier fra de første 4 udfordringer. Det kan være, der var en kasse med ting, som lige skulle overvejes en ekstra gang, før det smides ud, eller at man brænder inde med ting, som skal sælges, ligesom man måske lige kunne vende tilbage for at få styr på den manglende løsning, ligesom jeg selv var inde på i dette indlæg omkring vores papirhåndtering. 

Jeg vil foreslå, at du laver en liste over de ting, du vil fokusere på denne måned, og for at overskueliggøre det, så prioriter punkterne, således de mest værdiskabende punkter står først – på den måde, hvis du ikke når alle punkter, går du stadig ud af maj måned med en succes, fordi de mest væsentlige ting er blevet ordnet.

Min maj udfordring

Jeg har booket mig en stand på et lokalt loppemarked den 4. Juni, så jeg vil bruge måneden på at gøre mig klar til det. Jeg vil prøve at få et overblik over de ting, som kan sælges og samtidig få bortskaffet de ting og sager, som jeg ikke slæber med mig på loppemarkedet. Tilbage i januar, hvor det var garderoben, der fik en tur, var der ting, jeg var i tvivl om, men fordi jeg har holdt min orden i klædeskabet, kan jegrimelig hurtigt fjerne de ting, som jeg nu ved, jeg er klar til at sige farvel til. 

På min to do liste:

  • Sætte de store ting, der fylder, til salg
  • Sortere ud i børnenes garderobe – de er vist vokset ud af en hel del
  • Sortere et par ekstra ting ud af min egen garderobe
  • Samle ting, som skal med på loppemarked
  • Køre ting til genbrug og asylcenter
  • Prøve at finde en løsning til vores daglige papirer med videre

Er I friske på en omgang loppemarked eller tager I jer en tiltrængt pause mon? ♥

……………..

Husk at du kan følge bloggen via BloglovinFacebookInstagram & Pinterest

LINKS & CREDITS
Photos by Dorte Bak ©

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.