fbpx

Mit hjem på det seneste

Vores hjem er i forandring og jeg ved jo, hvor glade I altid bliver for en rundvisning, så jeg giver her en mini tour.

En ny sæson medfører næsten altid lidt forandringer og stilskift, og selvom forandringerne er små, gør de alligevel en forskel. Faktisk er det oftest den slags forandringer, jeg tyr til. Her skal du få lov at se, hvilke hjørner og vinkler, jeg går og værdsætter for tiden.

Monsteraplanten skyder nye blade som en gal, så kombinationen af blanke, sprøde blade og de dybe mørkegrønne gør mig glad. Min luftrenser vokser også som en gal, og jeg begynder at spekulere over, hvad jeg skal stille op med den, når den rammer jorden inden længe?!

Udenfor sker det også fine ting. Min terrasse er ved at udvikle sig til et vildt lækkert frirum, som jeg er helt oppe at ringe over. Jeg har et samarbejde med Coop.dk, som har sponsoreret de nye havemøbler, og det var præcis, hvad terrassen trænge til. Jeg er helt sikker på, at vi får brugt vores uderum meget mere i år, end vi har gjort tidligere. Glæder mig!

Jeg elsker mit hjem, altid faktisk, men jeg elsker især denne sæson, hvor lyset kommer tilbage. Jeg får altid en ny opfattelse af mit hjem og de rammer, vi befinder os i, og det er så godt for mit hovede med forandringer. Nu kan sommeren bare komme an, så vi kan lade døre og vinduer stå åbne også med bare tæerne græsset.

Har du det ikke også på samme måde mon? Klem fra Dorte 

……………..

Husk at du kan følge bloggen via BloglovinFacebookInstagram & Pinterest

LINKS & CREDITS
Photos by Dorte Bak ©

Follow:
Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.