Ny kødfri afhængighed, kan det nu også passe?

Hvad skal der til, før man får spist frokost og hvilke ting, fungerer for mig? Her er i hvert fald en ny favorit, som er tilberedt på 5 minutter direkte fra fryseren … og så er det kødfrit.

De der frokoster skal jo forberedes for at kunne nydes, og det er faktisk min største kæphest i dagligdagen; at få spist noget til frokost. Mange dage får jeg bare smidt noget halvtræls indenbords, og de dage, hvor det så lykkes mig at gøre noget nemt og smagfuldt, sidder jeg tilbage med stor undren over, hvorfor det skal være så svært at gøre regelmæssigt. Kender du det mon? Endnu vanskeligere er det, når man som jeg helst vil spise noget kødfrit… min fantasi går nogle gange bare i stå, når jeg ikke har tranen til kød, fordi hvad er så et godt alternativ?

Hvorfor kødfrit, tænker du måske? Jamen jeg har faktisk aldrig været den store kødæder… jeg husker som barn at kæmpe med aftensmaden, som især min far insisterede på, jeg skulle kunne spise. Jeg har ikke nogen sundhedsårsag eller traumer, der ligger til grund for mit fravalg, og jeg har heller ikke komplet udelukket kød. Jeg spiser kød, når jeg har lyst, og det har jeg bare ikke så ofte… men jeg elsker sgu da en hotdog, så måske er jeg sommer-kødæder og vintervegetar?! Ha ha, det er da en sjov tanke… Nå!

Det blev lige en tand nemmere sidste uge, da Urtekram besluttede, at jeg skulle smage nogle kødfri nyheder, og selvom jeg var ret skeptisk da jeg hev de blege frosne gulerods- og quinoa-frikadeller ud af posen, blev jeg virkelig overrasket over, hvor gode de var. Så nu har jeg været ud og købe et par poser mere! De skal blot steges et par minutter på hver side, så det er nemt og hurtigt direkte fra fryseren.

Min skål består af risotto med asparges, krølsalat, salsa, cherrytomater og de kødfri frikadeller. Mums – min mave var glad, så jeg gør det igen, snart!

Hvordan har I andre det egentlig med kødfri ting? Der er jo masser af fokus på kødfri mad, og jeg taler også med flere og flere, som gerne tager nogle kødfri dage i løbet af ugen 

……………..

Husk at du kan følge bloggen via BloglovinFacebookInstagram & Pinterest

LINKS & CREDITS
Photos by Dorte Bak ©

madplan

Follow:
Share:

2 Comments

  1. Trine
    17. maj 2017 / 14:44

    De ser lækre ud, ved du hvor man kan købe dem?

    • 17. maj 2017 / 15:49

      Hej Trine – de er fra Urtekram, men det er de enkelte forhandlere, der vælger sortiment. Jeg har købt dem hos Irma og mener også at have fundet dem i min lokale Kvickly. Mere præcis kan jeg desværre ikke blive … klem Dorte

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.