Udgivet i Skriv en kommentar

Okay, lad os hylde forskellighederne


I dag er der Elle Style Awards, og jeg er ikke inviteret. Det er nu også ok; jeg har jo for så vidt ikke markeret mig i den verden, så hvorfor skulle de dog have tænkt på lille mig. Jeg følger med på sidelinjen (mest i Instagram Story), og så håber jeg, at der i modeverdenen fortsat bliver mere og mere plads til forskellighederne. Fordi vi har brug for diversiteten, ikke mindst i modeindustrien, og vi har brug for rollemodeller, der fortæller nuancerede historier til vores børn, som om 15 år dem, der skal begå sig som helstøbte mini-kvinder og mini-mænd. Jeg har brug for modeindustriens opbakning, fordi jeg ikke kan bære ansvaret alene – og jeg synes simpelthen, at det er vigtigt. I dagens anledning har jeg lyst til at dele et par skønne eksempler på, hvordan vi kan hylde forskellighederne:

Her på Amager fejres aftenen med noget eksotisk som cup noodles og en dåsesodavand, som tilbehør til regnskabet, som jeg er kommet bagud med. Jeg håber alle, jeg kender ved Elle Style Awards får en fantastisk aften og husker at hylde mangfoldigheden. Kram fra Dorte og god aften 

……………..

Husk at du kan følge bloggen via BloglovinFacebookInstagram & Pinterest

LINKS & CREDITS
Photos by Dorte Bak ©

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.