Udgivet i 6 kommentarer

Overboard much?!

Jeg tilstår det; jeg kan ikke styre det! Slet ikke, og jeg ved godt, at jeg får en hulens masse mødre på nakken nu – ikke mindst dem til pigerne i vores klasse, men jeg kan faktisk slet ikke gøre for det. Det er umuligt at stoppe nu – ideerne bare vælter ind (se selv), og jeg har faktisk valgt ufatteligt mange fine ting fra allerede, men vigtigst af alt … jeg gør alt det her, fordi jeg mega elsker det.

Er du uanende omkring temaet her, så handler det om tidligere omtalt børnefødselsdag. I får et sneak peek og et billede af synderen a.k.a. hende mortypen, som ingen vil inviteres til fødselsdag hos. Resten må I vente på, fordi selvfølgelig skal jeg nok vende tilbage med beviserne, når først fødselsdagsfesterne er sket.

Jeg har faktisk ikke helt opfanget, hvem eller hvad, der har startet enhjørningebølgen. Jeg fornemmer i hvert fald, at der generelt er mange enhjørninge i spil derude i fødselsdagslandskabet – hvorfor er det mon? Og endnu vigtigere, kan I tilgive mig dette orgie af magisk pastellykke?? Klem fra Dorte 

……………..

Husk at du kan følge bloggen via BloglovinFacebookInstagram & Pinterest

LINKS & CREDITS
Photos by Dorte Bak ©

6 tanker om “Overboard much?!

 1. Haha, skal det være, så lad det være!

  Håber I får nogle fantastiske fejringer.

 2. Jeg gik også all in på enhjørningetema til min datters 1 års fødselsdag. Enhjørning kage, skunfiduser, blomsterkager og slik i regnbuefarver.
  Nu har jeg nok desværre bare sat barren for alle hendes kommende fødselsdage, haha.

 3. Glæder mig til at se hvad du finder på, har selv en enhjørning elskende pige, så vil gerne indpireres

  1. Jeg tør faktisk godt love dig at der bliver delt omkring det her på bloggen, så hold bare øje her de kommende uger ?

 4. Altså, da jeg var på Mason e Objet messen i Paris i vinters, var der rainbows og unicorns over ALT!, så det er en generel tendens, der har ramt os 🙂 Ser meget fint ud, det du har gang i der, glæder mig til at se det 🙂

  1. Fedt, Aj det må have været helt sindssygt i den skala?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.