Udgivet i Skriv en kommentar

Custumize dine jeans og smid en kjole over

Jeg er hoppet i lag-på-lag fra Black Swan og linker til de bedste fund fra deres udsalg med 40-60%. Det er nu, du skal slå til, fordi i morgen er det måske for sent…

Hurra, udsalget hos Black Swan er skudt igang, og som sædvanlig skal du være hurtig for at få klikket dine favoritter hjem, inden et andet heldigt kvindfolk gør det. Her er jeg hoppet i et helt outfit fra det danske tøjbrand, men jeg har givet bukserne et hack og fjernet bindebåndet fra kjolen for at gøre outfittet til et vaskeægte Dorte-outfit. Jeg synes kjolen er lidt for nedringet, så jeg har taget den søde blondetop indenunder og så naturligvis mine nye pudderfarvede laksko, som jeg kan forstå, jeg har fået lokket flere af jer til også at købe, ha ha, selv tak!

Reklamelinks:

Boyfriendjeans / Kjole med print og bindebånd / Top med blondekanter / Laksko

________________

Jeg er helt utålmodig efter at få vasket mine jeans, så de kan blive mere rå og frynsede i kanterne – det vil lige være prikken over i’et.

Der er hele 40% at hente på udsalget og 60% i deres Outlet, så smut forbi og se på de gode sager. Jeg har et lunt øje til disse bukser og denne bomberjakke 

……………..

Husk at du kan følge bloggen via BloglovinFacebookInstagram & Pinterest

LINKS & CREDITS
Photos by Dorte Bak ©

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.