Udgivet i Skriv en kommentar

Undskyld, det var min fejl!

Aller først skal der lyde en kæmpe stor og temmelig flov undskyldning fra mig til jer! Dernæst er der en fin nyhed til jer, som elsker Snurks humoristiske sengetøj…

Jeg havde fuldstændig misforstået noget, da jeg i tirsdags meldte ud til jer, at Black Swan havde startet deres udsalg. Det har de (desværre) ikke endnu – men de holdt en kampagne den 1. Maj, som jeg straks tolkede som udsalg – det var det jo også på en måde, men kun den ene dag, så det endte med at blive en ret tarvelig tease fra min side. Jeg har talt med holdet hos Black Swan, som har hvisket mig i øret, at der er god grund til at holde øje med priserne igen i næste uge. Så det vil jeg gøre og lige give en melding igen, når der sker noget godt. 

Nu skal det ikke handle mere om fejl og mangler, derimod om en tilføjelse, som jeg ved har været længe ventet hos flere af jer. Snurk har lanceret flere af deres fine sengesæt i juniorstørrelse, så nu kan junior også sove som en astronaut, pirat eller fodboldspiller – eller for pigernes vedkommende som rytter, ballerina og prinsesse. Faktisk er det flere temaer at vælge mellem, men disse er mine favoritter.

Du kan se alle de fine sengesæt i juniorstørrelse her og i voksenstørrelse her.

Jeg har i dag tilbragt hele dagen ved symaskinen, hvilket har gjort mig top tilfreds og samtidig sulten efter mere. Faktisk hsr jeg haft videokameraet med mig, så det kommer en hyggelig lille video fra dagen inden længe. Dejlig fredag aften til dig 

……………..

Husk at du kan følge bloggen via BloglovinFacebookInstagram & Pinterest

LINKS & CREDITS
Photos by Dorte Bak ©

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.