0
Løst og fast

4 kunstudstillinger, jeg gerne vil forbi med mine børn


Mangler du ideer til, hvad sommeren skal bruges på, så er her 4 kunstudstillinger, som jeg selv gerne vil nå sammen med min børn.

Det kan godt gå tid imellem mine besøg på landets kunstudstillinger og museer, men når så jeg kommer afsted undrer jeg mig over, hvorfor det ikke bare er en vane. Det giver altid en god indsprøjtning til fantasien, refleksioner og nye ting at sludre om med familien. Mine børn har nu også fået en alder, hvor de interesserer sig for at opleve den slags og det er derfor oplagt at begynde at få den slags besøg i kalenderen. Lige pt, er der 4 udstillinger jeg gerne vil forbi, de 2 slutter snart, så helt naturligt må jeg prioritere dem, hvis et skal nås. 

Har du tips til gode oplevelser i samme stil? Giv endelig lyd fra dig i så fald – kram fra Dorte ♥

Kunsthal Charlottenborg indvier på tirsdag deres udstilling Soleil Levant, som betyder solopgang. Tirsdag er FN’s internationale flygtningedag og udstillingen består af omkring 3500 redningsveste opsamlet fra flygtninge, der er kommet i land på den græske ø Lesbos. Værket barrikaderer vinduerne på museet og er lavet af den kinesiske kunstner Ai Weiwei. 

Udstillingen løber fra 20. juni kl. 16 til den 1. oktober. Find info om udstillingen her

Hos Gl Strand har de netop indviet en udstilling med Tove Jansson, som er “mor” til mumitroldene. Hun har dog præsenteret verden for så mange flere værker end de nuttede trolde, og værket består derfor af et bredt udvalg af hendes arbejde, også en del skitser og tegninger af de kendte Mumitrolde. Som en ekstra fin ting er der visninger af flere af de små film med troldene, hvilket jeg tror børnene vil synes godt om.

Find info om Tove Jansson udstillingen på Gl. Strand her

På Ordrupgaard har de en Pissarro-udstilling med fokus på vestindien og St. Thomas, og en tilhørende giga-jungle for børn, som de kan tumle rundt i, mens de lærer om kunst. Det ser super cool ud og jeg er helt sikker på at mine børn vil elske. Find mere info om udstillingen her.

Ordrupgaard påbegynder i september i øvrigt et spændende projekt, som jeg allerede nu ser frem til at opleve. De bygger en himmelhave bestående af spejle, der genspejler himlen. Den forventes først at stå klar i 2019 dog, så jeg må væbne mig med tålmodighed.

Det er på et hængende hår, men jeg vil super gerne nå at presse et besøg ind hos Cisternerne på Frederiksberg, hvor de frem til den 25. juni har en installationsudstilling med japanske Hiroshi Sambuichi. Jeg har efterhånden set mange fine glimt fra andres besøg der og er hver gang blevet overvældet af misundelse, så nu har keg besluttet at putte det i kalenderen, måske allerede den kommende uge?!

Find mere info om udstillingen her.

……………..

Husk at du kan følge bloggen via BloglovinFacebookInstagram & Pinterest

Du kunne også være interesseret i

1 kommentar

  • Reply
    Kathrine W
    24. juni 2017 kl 20:54

    Jeg var forbi Cisternerne i går for at se udstillingen af Hiroshi Sambuchi – den kan klart anbefales! Vil dog lige gøre opmærksom på, at den kan opleves frem til 2.februar 2018, så du skulle have rig mulighed for at besøge den 🙂

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.