Bare fordi det er hyggeligt

Her til aften spørger jeg jer, søde læsere og IG-følgere, om I har lyst til at dele lidt om, hvem I er. Det ruller allerede nu kommentarer og hilsner ind, som jeg hygger med at læse – nøj, hvor er det bare rart at høre lidt om jer, i stedet for bare at sidde og pille i egen navle, ha ha. Skulle du have lyst til at fortælle lidt om dig selv, så vær velkommen både på Instagram og her på bloggen – om omvendt, hvis du har lyst til at spørge mig om noget, så stil gerne et spørgsmål eller to nede i kommentarfeltet. Hvis det giver mening, kan det jo være, jeg laver en opsamling på spørgsmålene enten i et indlæg eller en lille video. 

Følg med på min instagram @bybak og nyd det sidste af din onsdag aften. Kram fra Dorte

……………..

Husk at du kan følge bloggen via BloglovinFacebookInstagram & Pinterest

 

madplan
Follow:
Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.