Udgivet i 1 kommentar

Casual sommerkjole og info om velour-slippers

Nåhmen så var det at jeg liiiige tilføjede et par klik i sidste uge og vupti, så flyttede man ind i en nye kjolefavorit. Jeg er begyndt i højere og højere grad at lave søgninger alene på Noa Noa, når jeg står og mangler noget til mig selv. I mange år har jeg været vild med stilen, men alligevel ender jeg så ofte med at handle hos enten Black Swan eller H&M. Begge dele er så absolut også i orden, men jeg elsker detaljerne og kvaliteten i Noa Noas kollektioner, som altid er feminine og klassiske på en spændende måde.

Reklamelinks:

Kjole fra Noa Noa | Slippers i velour fra Asos | Armbånd fra Stars by P

___________________________________

Kjolen har været i brug nærmest non-stop og er også endt med at være med på billederne, jeg fortalte om i mandags, så I kan lige så godt vænne jer til at se på den. Jeg kan lige give lidt service-info omkring slipperserne (hedder det egentlig det??) Mange har spurgt ind til dem, ikke mindst fordi der står wide fit på dem. Det tror jeg passer meget godt, men jeg har ingen udfordringer med at rende rundt i dem til trods for selv at have en smal fod. De er super behagelige og jeg elsker dem – manden og min mor er dog enige om, at det er lige lovlig farmor-agtigt, men jeg’ da ligeglad, smil.

Nu vil jeg suse tilbage til virkeligheden. Der er knald på de sidste frisørdage inden ferien kickstartes, så jeg må holde tungen lige i munden – glæder mig faktisk til 3 uger bare med blogging og familieliv 

……………..

Husk at du kan følge bloggen via BloglovinFacebookInstagram & Pinterest

 

1 tanke om “Casual sommerkjole og info om velour-slippers

  1. Jeg har også de “mormor-slippers” og jeg giver dig ret. De er som hjemmefutter… ????

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.