fbpx

Efter loppemarkedet…

Lidt om min loppemarkedsoplevelse og et par tip til, hvordan dit aflagte tøj kan gøre gavn på en ny måde.

Som du nok har opsnappet, var jeg i weekenden taget på loppemarked med en stand. Det var mit bedste forsøg på at komme af med de mange ting, jeg har sorteret fra i mine månedsudfordringer, og så var det samtidig en hyggelig dag i godt selskab. Ikke bare fik jeg hilst på mange søde mennesker og købere, men jeg havde også slået pjalterne sammen med en veninde, så vi var der sammen og for hinanden. Jeg kom heldigvis af med en hel del, men der er altid noget tilbage efter sådan en loppedag, så hvad stiller man op med resterne?

Eftersom jeg allerede har taget stilling til, at tingene ikke skal bo hos mig længere, solgte jeg dem billigt på loppemarkedet. De ting, som er kommet med hjem igen, skiller jeg mig stadig af med, enten ved at:

 • Sælge dem på Instagram, Reshopper, Trendsales eller dba.dk
 • Aflevere dem til genbrug
 • Forære det til folk jeg kender, som gerne vil overtage det

 

Når jeg afleverer tøj og sko til genbrug laver jeg altid 2 sorteringer. Sko og tøj, som ikke fejler noget smider jeg i tøj-containerne hos Kirkens Korshær og lignende indsamlinger, mens tøj og tekstiler, som er i dårlig stand, er hullet eller på anden måde mangelfuld afleveres hos H&M, som genanvender tekstilerne i en bæredygtig produktion. Du kan indlevere dine brugte tekstiler i en hvilken som helst H&M, og som tak for dit bidrag, modtager du til gengæld en voucher med 15% på en valgfri vare. Det gode ved det koncept er helt klart, at de allerede nu har en volumen på deres indsamling og med den volumen kan de gøre en forskel. Fibrene kan genbruges, enkelte stykker tøj er i så fin stand, at de kan gensælges i tyske genbrugsbutikker, men genanvendelsen af tøjets fibre sparer kloden for nogle store ressourcespild. Smart ikke?

I morgen kører jeg således runden og kommet af med de sidste par ting og sager, som jeg ikke vil have stående længere. Samtidig føler jeg mig igen klar til at fortsætte med udfordringerne herhjemme, hvad med dig? Kram Dorte 

……………..

Husk at du kan følge bloggen via BloglovinFacebookInstagram & Pinterest

Follow:
Share:

5 Comments

 1. 6. juni 2017 / 17:59

  Jeg sender faktisk alt til H&M efterhånden. De skal nok finde et formål til det, og fordi det er en business, bliver alt udnyttet 🙂 Men det er især smart at gøre det efter loppemarked, så har du jo forsøgt at klemme lidt penge ud af det. Overvejer om jeg skulle booke mig en loppemarkedsstand i løbet af sommeren

 2. 6. juni 2017 / 22:43

  Vi rydder også op i tøj og sko og kommer af med det til gode forhold.
  Faktisk købte min datter Master Fatmans kjole fra showet vedr. “smid tøjet…”
  Så jo vi prøver støtte, hjælpe, være om os som du:-)

 3. Sidsel
  7. juni 2017 / 12:55

  Jeg har lige nu to poser stående til H&M, og en større en der skal til genbrugen nede på hjørnet 🙂
  Er vild med begge koncepter…økonomisk set ville jeg gerne sælge lidt mere, men jeg må indse at mange af mine ting er sådan noget der kunne gå til 20-30-50 kr, og det er jo kun HVIS det bliver solgt – og så er det bare for meget tid og energi at bruge på det. Altså, det er jeg kommet frem til, efter at nogle af tingene har stået og fyldt i flere år faktisk!
  Men jeg elsker loppemarkeder, både som besøgende og at have en stand…så mon ikke det bliver til et par stykker hen over sommeren.. 🙂
  OG – så glæder jeg mig til at komme i gang med udfordringerne igen!

  • 7. juni 2017 / 13:00

   Altså… jeg solgte stort set kun til 5-60kr i lørdags (havde et par enkelte ting, som var mere eksklusive) og jeg havde et overskud på 2400kr … afsted med dig. Du har guld i de poser ?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.