Få styr på ledninger og opladere i dit hjem

Det er blevet tid til at genoptage de månedlige udfordringer, så vi kan få styr på vores hjem – også helt ud i krogene. Her er juni måneds udfordring, hvor vi skal have styr på ledninger, opladere og lignende.

Nå de damer, tiden flyver, og vi skal igang med månedsudfordringerne igen. Jeg skal liiiige finde tilbage til grundformen efter en pause i maj måned, hvor det dog lykkes mig st få solgt ud af flere af de frasorterede ting. Hvad med dig, har du også solgt ud?

Denne måned vil jeg bruge på at få styr på ledninger, opladere, ekstraudstyr og deslige. Det lyder måske ikke af meget, men jeg tror godt, det kan tage om sig. Alene det at få lokaliseret alle de opladere og ledninger, man har liggende, tjekke hvad der hører til apparater, vi stadig har på matriklen og så at få samlet dem… det skal nok blive godt at få styr på.

  Når måneden er omme håber jeg således at:

  • Ledninger, der hænger løst uhensigtsmæssige steder, er blevet fæstnet eller gemt bedre
  • Vi har fået etableret faste lade-stationer til IPads og telefoner
  • Jeg har styr på, hvor opladere til kameraer og lignende bor
  • Jeg har forlængerledninger organiseret samme sted, så vi ikke skal gå og lede efter dem, hver gang vi mangler

  Jeg tror ikke, jeg behøver forklare så meget om metode eller tilgang til denne opgave, vel?! Den er så konkret, at den er lige til at gå til, men jeg vil da anbefale dig at kigge forbi Pinterest eller Youtube for at finde inspiration til opbevaring af ledninger og opladere. Der findes mange kreative DIY’s derude trods alt…

  Hop med på vognen og læs “reglerne” til “Få styr på dit hjem i 2017”

  I starten af juli fortæller jeg jer, hvordan det er gået for mig selv herhjemme, og løfter samtidig sløret for juli måneds udfordring. God fornøjelse, klem fra Dorte 

  ……………..

  Husk at du kan følge bloggen via BloglovinFacebookInstagram & Pinterest

  Leave a comment

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.