Udgivet i Skriv en kommentar

Fine glimt fra uge 22Om travlhed og manglende overskud, og så de små pyntelige glimt, som får mig til at smelte af taknemmelighed trods alt.

Glædelig søndag derude, hvad har du mon bedrevet? Jeg har brugt dagen på et lokalt loppemarked, heldigvis med tag på, for nøj hvor har det godt nok regnet. Jeg ligger lige og får en slapper, mens jeg venter på familiens tilbagevenden fra en fødselsdag, men så venter sortering og oprydning også efterfølgende. 

Ugen har i øvrigt været både fin og budt mig flere glæder. Til gengæld var det en total nitte, ikke at kunne komme hjem efter en ellers hyggelig middag onsdag aften. Distortion har overtaget min by, så ingen busser kunne komme frem og det bare bare slet ikke, hvad jeg havde brug for, øv!

Travlhed er generelt en dejlig ting, og bestemt også en disciplin, jeg hersker. Når det er sagt, synes jeg nok denne uge har været lige i overkanten, hvilket jeg kan mærke på niveauet af mentalt fravær og generel træthed. Jeg synes, jeg er blevet mindet om, hvordan jeg ikke ønsker, at det skal være, fordi jeg denne uge har haft langt mindre overskud til min familie, end jeg sædvanligvis har. Så dermed fejrer jeg, at jeg i næste uge har meget mere kontrol over min kalender, hurra for det!

På den gode side har jeg ligget i ske med mine piger, fået set flere afsnit af Downton Abbey med manden ved min side, udsalgsshoppet hos Black Swan, hvor jeg især er spændt på denne jakke, som jeg har luret på alt for længe. 

Her er et par af ugens fine glimt ♥

En fin bunkens stof, som kalder på mig…

Sjippepige – verdens simpleste legetøj, som holder gennem generationer

Jeg spiste mig gennem en menu af diverse lækre sager hos P eatery på Hotel Skt Petri. Ikke nok med den gode mad, så var selskabet også fantastisk med blandt andet Camilla og Nadia +1

Katten elsker virkelig de mange kasser, som lander herhjemme ugentligt, især denne med savsmuld i!

Syrenhøst hos naboerne – Nøj de er søde ved mig, at jeg får frit lejde til at klippe af deres misundelsesværdige giganter

Tiramisu ♥

Lang gåtur ved Amager Strand i godt selskab af Kristina. Det er lidt blevet vores “ting” at mødes efter ungerne er lagt og så bare gå derudaf. Elsker det og skal helt sikkert have hende med igen snart!

Benene op efter en travl dag på loppemarked. Pyha det var hyggeligt og heldigvis også med fint salg. Skønt at få ryddet ud 

……………..

Husk at du kan følge bloggen via BloglovinFacebookInstagram & Pinterest

LINKS & CREDITS
Photos by Dorte Bak ©

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.