Gammelt, nyt look

Om gamle klude, som stadig fungerer og om spøjse solbriller, som jeg elsker og som min mand hader en smule. Jow jow, her er et outfit, der deler vandene, ha ha.

(Solbrillerne er sponsoreret)

Jeg har før vist jer gengangere fra garderoben – fordi sådan er det jo for os alle sammen ikke?! At vi har tøj i skabet, som har mange gode begivenheder i sig og tåler at bliver vist frem igen og igen. Jeg var hoppet i mine rosa culotter, da vi i weekenden var på dejligt ophold på Falsled Kro, og jeg følte mig som sædvanlig fuldstændig rigtig i de bukser. Hurra for det. Skjorten plejer jeg at have hængende løst udenpå, ikke mindst om vinteren, hvor jeg har et lag mere, som jeg her har vist jer, men til middagen i lørdagset , hvor det var påkrævet lidt strammere look, stoppede jeg den ned i bukserne og hoppede i et par høje hæle. Mere skal der ikke til, især når håret har fået sin sædvanlige tæmning.

De lidt “over the top” solbriller er et par Miu Miu solbriller, som jeg har valgt hos SmartBuyGlasses. Jeg havde oprindeligt de her smukke solbriller i kikkerten, men endte med at skeje lidt mere ud med de store art deco-agtige her. Overvejer faktisk om jeg alligevel skal klikke de andre hjem, da jeg ikke helt kan slå dem ud af hovedet. SmartBuyGlasses har i det hele taget et imponerende udvalg af brands og stilarter i alle prisklasser, og jeg er vild med at de både har Celine, MiuMiu og Prada, som jeg altid har syntes vældig godt om.


Som en ekstra lille lækker detalje, så kommer solbrillerne med et velourbetrukket etui, som jeg valgte at bringe med mig som clutch til middagen. Telefonen kunne lige være der og den er dejligt handy, så hvorfor ikke?

En af pigerne trækker fnisende på smilebåndet hver gang hun ser mig med solbrillerne – tror min mand gør det samme. Det er okay, vi skal jo have lidt at smile af, ikke? Hav en dejlig dag, kram 

……………..

Husk at du kan følge bloggen via BloglovinFacebookInstagram & Pinterest

Follow:
Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.