0
Løst og fast

Hovedet op og benene ned…

Kender du de dage, hvor du med bedste intentioner holder børnene hjemme på en “særlig fridag”, men ud på eftermiddagen står det klart at både  hovede og krop er klar til at vælte omkuld på sofaen?

I går var en sådan. Velplanlagt var dagen fra morgenstunden lige fra ikke at skulle vækkes af vækkeuret og videre til et photoshoot med dygtige fotograf-Signe, som hjælper mig med nye billeder til bloggen. Alligevel tog det overhånd for os, fordi shootet var langt hurtigere overstået end forventet. Pigerne og jeg besluttede spontant at køre i Ikea, hvor de havde håbet på en time i legelandet, som desværre viste sig at være lukket. Vi ordnede nogle indkøb, deriblandt en kæmpe bamsehund til hver (som arbejdsløn) og spiste obligatoriske pølser og softice. Tilbage på Amager pakkede vi svømmtøj og drog med bus til svømmehallen og så ellers indkøb og hjem for at lave risengrød og smække benene op. Bum! Man er færdig…

Senere på aftenen smækkede jeg benene op med sushi og min kærlighedsmand ved min side. Pyhhh en dag, altså en god dag, men nøj jeg ser frem til nogle mere almindelige arbejdsdage resten af ugen. Jeg glæder mig vildt til at vise jer billederne snart – de er bare blevet helt fantastiske og lige som jeg gik og håbede. Hun er bare vildt dygtig hende seje Signe.

PS. Fik jeg fortalt at katten vækkede mig i nat med en lille levende overraskelse i fodenden af sengen? Jep, en sød lille grå mus, som var spil-levende, pibende og slet ikke klar til at blive spist… 

……………..

Husk at du kan følge bloggen via BloglovinFacebookInstagram & Pinterest

Du kunne også være interesseret i

Ingen kommentarer

    Skriv en kommentar

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.