Udgivet i Skriv en kommentar

I juni vil jeg…

Juni, jeg hilser dig velkommen og håber, du kommer med meget mere varme, lys og sol, end hvad dine forgængere har givet os. Jeg elsker juni – måneden, der fungerer som forfest for den rigtige sommer, hvor vi øver os på udeliv, strandliv, grill-liv og afslapningsliv. Og netop disse discipliner står da også skrevet på min to do i juni, hvor jeg gerne vil:

  • Nurse min have
  • Lave en mini-have til pigerne
  • Planlægge sommerferie (herunder pasning af kat!)
  • Bestille tid hos tandlægen. Jeg har simpelthen været en uregelmæssig gæst der, siden jeg blev selvstændig og det skal der laves om på
  • Lave en plan/oversigt over de sunde fedtkilder, som jeg kan forkæle mine unger med. Der bliver brændt en del krudt af, når man er skolebarn!
  • Gå på rov efter syrener, inden de sidste klaser duftende farveklatter forsvinder
  • Sy mere på symaskine
  • Kaste mig over en ny udfordring med at organisere mit hjem – det skriver jeg mere om meget snart 

Lørdagen er hyggelig og en anelse mærket af trætte hoveder herhjemme. Jeg skal helt sikkert tidligt i seng i aften, fordi hele dagen i morgen står jeg på loppemarked, hvilket nok skal blive både hårdt og sjovt 

……………..

Husk at du kan følge bloggen via BloglovinFacebookInstagram & Pinterest

LINKS & CREDITS
Photos by Dorte Bak ©

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.