Udgivet i Skriv en kommentar

Jeg ku godt, hvis jeg ku…

Jeg ku’ altså godt, hvis jeg ku… det er overskriften på indlægget her, hvor jeg drømmer om at have råd til det hele, men nok må sande, at det ikke helt er sandheden.

En typisk sommerlængsel for mit vedkommende er helt klart lysten til at shoppe, springe ud i en ny stilart og føle mig ny på en frisk og lækker måde. Uff hvor er jeg altså shoppelysten – efter kjoler og løse gevandter, og efter smykker, der fylder noget og stråhatte, stråtasker og hamam-håndklæder. Længere nede er links til de viste ting, som alle står på ønskelisten, men nok ikke flytter ind …

Jeg har i øvrigt set min stribede Dagmar-tunika med 50% her. Den var I simpelthen så mange, der spurgte til gennem hele sidste sommer, så jeg synes absolut I fortjener at få tippet, når nu der pludselig er så meget at spare. Jeg har været, og er det stadig, vildt glad for min, som er ret holdbar og stadig pæn – til trods for rejser, strandture og legepladser med ungerne.

  1. Kjole fra Kokoon. Jeg har på fornemmelsen at den godt kunne fungere som en erstatning for min populære leopardkjole fra samme mærke
  2. Super fin kjole fra Noa Noa
  3. Fin stribet kjole fra Asos
  4. Move in ready sommerkjole fra Noa Noa
  5. Kimono fra Noa Noa
  6. Sødeste strikcardigan fra Noa Noa

Det skinner vist tydeligt igennem, at jeg har udviklet en stor kærlighed for Noa Noa’s designs, men jeg har desuden også øjnet denne klassiske, sporty og alligevel pigede kjole fra Sportmax, som der dog kun er få tilbage af.

Jeg håber I nyder de gode sommerdage, som vi får for tiden? Vi kan godt tåle dem, ikke? God dag til dig, klem fra Dorte 

……………..

Husk at du kan følge bloggen via BloglovinFacebookInstagram & Pinterest

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.