Udgivet i Skriv en kommentar

Jeg skal gi’ dig sommer, skal jeg…

De damer! Når sommeren ikke vil komme til os, så må vi selv skabe stemningen, og bare fordi man skal bruge lange ærmer betyder det heldigvis ikke, at man ikke kan være sommerlig. Jeg har givet mig selv en visuel eksplosion af sommerlighed, og jeg har faktisk lyst til at købe mig igennem hele listen her:

 1. Tofarvet luksus-strik fra Anecdote
 2. Cherry Bomb! En super fe’ sweat, jeg i hvert fald ønsker mig … fra Ganni
 3. Solbriller fra asos
 4. Farvedrøm af en sweat fra Noa Noa
 5. Nederdel i denim fra Paul & Joe Sister
 6. Læææækker strik fra Ganni
 7. Nederdel fra Storm & Marie, en fantastisk smuk én endda!
 8. Bukser fra Ganni – minder mig om noget jeg havde i sen-80’erne, og jeg elsker det!
 9. Cute sommerkjole i pastel – kjolen er fra asos
 10. Sød bomberjakke til de søde piger…
 11. Shorts med flæsekant fra Ganni
 12. Tilhørende blå strik fra Ganni – i maritim stil

Noa Noa sweatshirten og den tofarvede bluse har længe stået højt på ønskesedlen. Jeg føler mig bare aldrig helt rigtig med rødt til mit ansigt, og holder derfor igen med den ellers meget fristende strik. Den kan skisme da noget ikke?!

OBS! Me & the Met giver 40% i pre-sale for deres medlemmer, så skriv dig op til nyhedsbrevet med det samme, så du også kan nyde de gode rabatter

Jeg tænker i øvrigt på, om ikke dette bælte kunne være fint til min hvide vintage-kjole, jeg mangler et bælte til – hvad synes du?

Nå, arbejdsdagens øvrige opgaver venter nu, og så glæder jeg mig ellers til weekend og nul vækkeur. Jeg var på farten hele dagen i går og kom sent i seng, så jeg skal bare gøre det rart og hyggeligt for mig selv og mine kunder i dag. NYD fredagen kære du, kram fra Dorte 

……………..

Husk at du kan følge bloggen via BloglovinFacebookInstagram & Pinterest

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.