Udgivet i Skriv en kommentar

Opskrifter og udstyr til en super grillaften

Her har jeg samlet opskrifter og tips til det, som kan fuldende din grillaften. Det kunne rigtig godt handle om at forkæle manden derhjemme, ligesom der kunne ske mange grøntsagsoverraskelser ved grillen.

(Indlægget er sponsoreret)

Hvad forbinder du med sommer i Danmark? For mig er det skriggule rapsmarker, vindmøller og blå himmel, slibende sandkorn mellem tæerne, markblomster og grill i haven. Indtil videre har vi, til trods for det ustabile vejr, fået grillet en hel del, og jeg elsker det. Det er en helt vildt dejlig måde at lave mad på, et tiltrængt afbræk fra vinterens trummerum og på mange måder mindre udmattende. Man kan jo smide mange ting på grillen, og alene det, at man sidder ned og hygger, mens maden laves, gør processen så meget dejligere end den model, hvor mor sveder ved komfuret, mens ungerne spørger konstant, hvornår maden er klar. Har du det på samme måde?

Grill er for mig alt muligt andet end pølser og hotdogs, selvom det bestemt også er skønt. Jeg elsker at smide grøntsager på grillen, gedeost omviklet med serranoskinke ligesom dadler med bacon. Jeg har faktisk også ofte grillet falaffel, veggie-bøffer og sølvpapirspakker med kartofler, grøntsager og fisk. Man skal ikke lade sig begrænse, derimod spørge sig selv, hvordan man kan gøre madlavningen nem og smagfuld ved grillen.

5 opskrifter, der fuldender din grillaften

Jeg går og drømmer om sådan en lille grill-fest hjemme hos os. Efter vi har givet vores terrasse en make-over, virker det oplagt at skabe lidt festlig hyggestemning derude. Tror dog lige jeg afventet at se vejret blive en smule mere stabilt før jeg sender invitationerne ud.

Reklamelinks i collagen:

 1. Grøn Grillfest for sundere alternativer til hot dogs (E-bog til 20 kroner)
 2. Kokkehat, fordi det fuldender stilen til grill-meisteren
 3. Træblok til rensning af risten
 4. Webers Grillbibel 
 5. Retro pommes frites poser
 6. Pomfritgafler
 7. Smækforklæde i denim (min mand ville elske det!) 
 8. Nicolas Vahé køleboks til de kolde pilsnere 
 9. Multitool med navn på -uundværligt!
 10. A Glow højtaler fra Kreafunk 
 11. Grillhandske i læder

Jeg linker til ting fra Engelbert Strauss, Livingshop og Etsy, hvor jeg altid finder finurlige og brugbare ting, når jeg har lyst til at bevæge mig ud i et gennemført tema. Skønt med sådan nogle go-to-shops, ikke?!

Jeg håber, du kunne bruge inspirationen, men ved du hvad, jeg kunne også bruge noget, så hsr du det perfekte tip til grillmaden, må du endelig give lyd fra dig. kram fra Dorte ♥

……………..

Husk at du kan følge bloggen via BloglovinFacebookInstagram & Pinterest

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.