Udgivet i Skriv en kommentar

Overraskende, men så måske alligevel ikke…

Godmorgen! Her til morgen er jeg træt, og faktisk glæder jeg mig mest til at kunne lægge mig i sengen i aften og bare slappe af og hygge med kæresten. Det skal nu nok blive en fin dag alligevel. Jeg har de sødeste damer i kalenderen til klipning og så har jeg maven fuld af mad og kage fra en pressemiddag i går. Du kan stadig nå at fange mine stories på Instagram her i dag, hvis du vil se den vildeste chokolade ever!!

Nu skal det handle om noget andet, nemlig et par sjove nedslag fra bloggen. Der er nemlig indlæg, som stikker af med opmærksomheden for tiden, dels fordi I kan lide bestemte indlæg, men også fordi Google godt kan lide dem. Jeg er selv overrasket over, hvor mange der har været forbi indlægget, hvor jeg fortæller, hvad min fars død har lært mig; det er faktisk massivt, som I har taget det til jer, så tak for det!

Nogle gange er det sjovt at se, hvordan sæsonerne bare bestemmer over trafikken på bloggen, hvilket selvfølgelig er ganske logisk når det kommer til stykket. Visse ting har jo bare sæsoner, så det er klart, at det ikke er opskriften på æbleskiver, som hitter lige nu. Vil I se hvilke indlæg, som er mest populære her for tiden? 

Myntesirup | Årets samling af pudderfarvede sko

5 rustikke bryllupslokationer i Kbh | Planteguide for dummies

Undskyld, det var min fejl! | De bedste spisesteder på Amager

Det fanger åbenbart noget interesse at sige undskyld! Under alle omstændigheder, så er udsalget skudt igang her til morgen, så snyd ikke dig selv for et kig på de virtuelle hylder hos Black Swan.

Jeg smutter ud i min lille salon nu. Dagen kalder på klipninger og hyggesnak, men i morgen venter endnu en hel dag på syskolen, og jeg kan næsten ikke vente 

……………..

Husk at du kan følge bloggen via BloglovinFacebookInstagram & Pinterest

LINKS & CREDITS
Photos by Dorte Bak ©

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.