Udgivet i Skriv en kommentar

Sæt tid af til at være kærester

Om kæresture, parforhold og migtid. Vi var på Falsled Kro sidste weekend, men mindre kan også gøre det.

Du kender sikkert godt til hverdagens hektiske trummerum og den nogle gange skarpe tone, som opstår mellem dig og manden, når hverdagen bare føles for trang. Jeg tror, at alle kan genkende dette, især hvis man har børn. Den afhængighed vi har af hinanden, når vi har et væsentligt fælles ansvar, kan bare blive en hård nyser fra tid til anden, og lige præcis derfor mener jeg, det er super væsentligt at afsætte tid til at være kærester frem for at være forældre. Det gavner vores balance bådene forhold til os selv og hinanden, når vi får lov at opleve hinanden udenfor forældreskabet, og kan heldigvis gøres på alle mulige måder, både dyrt, billigt, rejsekrævende og hverdagsvenligt.

I dag har jeg afsat hele dagen til mig selv, når jeg skal på syskolen endnu engang. Det bliver den sidste af slagsen i lang tid på grund af sommerferien, så jeg glæder mig ekstra meget, og præcis som med mig-tid, er manden og jeg generelt gode til at sætte tid af til at være kærester. Sidste weekend var en af de mere udskejende af slagsen, men det skal ikke afholde mig fra at vise jer lidt glimt. Vi var nemlig på Falsled Kro – en oplevelse vi en gang tidligere har været heldige at opleve, og som vi derfor havde særligt høje forventninger til. Kunne de leve op til det endnu engang? Man bruger trods alt en ret pæn slat penge på sådan et ophold, så det bare ikke skuffe.


Beliggende i Millinge på Sydfyn ligger den gamle stråtækte kro midt i et vejsving med direkte kig til havet. Kroens faciliteter breder sig over begge sider af vejen, hvor der dels er restaurant, egen køkkenhave, værelser og have med egen røgeovn. Man føler sig hensat til en verden langt fra hverdagen, en tidslomme hvor man automatisk drosler ned og mærker sin hvilepuls.

Værelserne kunne jeg skrive et helt indlæg om for sig, fordi de er super gennemførte og alle forskellige fra hinanden. Vi boede i nummer 6.

Jeg kan godt sige det kort: Her er super rart at være, og det virker som om, alle ansatte er stolte af at være “på holdet”. De er servicemindede og nærværende uden at blive uformelle, og der er en passion at mærke, som smitter af på vores ophold. Man spiser eminent godt og især ostevognen har vi altså stor forkærlighed for. Det eneste dårlige ved sådan et ophold er, at hvilepulsen bliver foruroligende lav, så en enkelt overnatning er vel af helbredsmæssige årsager nok, ha ha.

Det allerbedste jeg ved, det er udsigten til kærestetid, og når vi prioriterer den slags har vi ganske simpelt et større overskud til at ordne logistik og praktik i hverdagen. Gad vide om vi skal vente 6 år, før vi næste gang skal opleve Falsled Kro igen? 

……………..

Husk at du kan følge bloggen via BloglovinFacebookInstagram & Pinterest

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.