Status på projekt organiser børneværelset

Det er langt om længe blevet tid til at gå til bekendelse – her er en opsamling på, hvordan det er gået med min udfordring om at få styr på børneværelserne herhjemme, og der er en indrømmelse eller to!

Tilbage i april udfordrede jeg jer og mig selv til at få styr på børneværelset, og jeg skylder jer en status. Jeg har virkelig kæmpet med motivationen i denne udfordring – af flere grunde faktisk. Dels må jeg konstatere at det er nemmere selv at være projektleder end at skulle dele tjansen med to små mennesker og tja… så må jeg bare konstatere, at det kommer ikke til at ske. Opgaven blev lige pludselig ligegyldig for mig – selvom jeg ville ønske, at børnenes værelser bare spillede med organisering, ryddelighed og praktiske løsninger, så blev det ret hurtigt åbenlyst for mig, at det ville være total spild af kræfter. Pigerne kan ikke engageres ordentligt i projektet og jeg gider simpelthen ikke smide min dyrebare tid efter at skabe hjem til tegnesager, dukker og alt det andet, hvis de ikke synes at ville huske på de nye steder – så mor gav simpelthen bare op.

Jeg har et par løse ender, som jeg stadig planlægger at gøre noget med, deriblandt at få investeret i denne smarte løsning til børnenes tegninger (reklamelink). Enkelte ting er det nu også lykkes os at få gjort, og de skal selvfølgelig ikke gå ubemærket hen (vi skal aldrig glemme succes’erne!!), så her er et par løsninger, jeg er glad for.


Jep, den lever endnu, den eftertragtede skuffereol, og bor nu her, hvor pigerne har elastikker og dims i. De står her hver morgen og smukserer sig med hårdims, smykkeskrin og andre lyksagligheder. På tøjstativet hænger deres udklædningstøj og nogle tasker.


Sengene er flyttet ind i samme rum igen. Vi brugte mange kræfter på at flytte madrasser frem og tilbage i en periode, fordi pigerne for det meste ønskede at sove sammen, og til sidst tog vi en voksenbeslutning og rykkede sengene permanent sammen igen.

Skokasserne fra Ikea passer lige akkurat på væggen, som deler pigernes værelser. De er super gode til svømmeting, ekstra sko og  gymnastiktøj, og er i det hele taget ret rummelige!

Den grå sengehimmel fra Sebra (reklamelink) har jeg købt hos Legebutikken, og den findes også i blå og rosa.

Hvordan er det mon gået ude hos jer andre – løb I også panden mod en mur? Skulle jeg på et tidspunkt få vendt tilbage til rummene med en større overbevisning, så kan I vide jer sikre på, at jeg nok skal vise frem her på bloggen.

Denne måneds udfordring handler om løse ledninger og opladere. Se nærmere på det her og hop ombord på udfordringen, hvis du føler dig ramt og ellers vend tilbage i dagene omkring 1. juli, hvor jeg afslører næste måneds udfordring 

……………..

Husk at du kan følge bloggen via BloglovinFacebookInstagram & Pinterest

2 comments

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.