Udgivet i 3 kommentarer

Værd at dele…

Fordi det igen er efterårsagtigt, og fordi jeg synes, du skal underholdes lidt, så får du dette lidt skøre indlæg uden videre mening. Jeg har altid en kladde liggende, hvor jeg løbende samler til bunke med artikler og sjove ting. Det meste ender med at blive slettet igen, men nogle gange sidder jeg tilbage med en god håndfuld spøjse, brugbare, hel- eller halvsande historier eller nice-to-knows, og dem har jeg i dag lyst til at dele med jer. Det er en værre rodebutik, men tag godt imod dem…

 1. Man skal altid tage det første toilet, når man benytter offentlige toiletter. De siges at være mere rene, fordi de fleste springer det første over … hvilket der sikkert også findes en psykologisk forklaring på!
 2. Genialt svar fra Ikea til Balenciaga, det har “lånt” den berømte blå ikeapose
 3. En super liste over podcast til børn, som jeg helt sikkert lige skal have puttet på pigernes udstyr inden bilferien
 4. Ved du, hvor nemt det er at krænke et barn (eller dig selv) online? Se denne informative og ret skræmmende video fra Codan
 5. Fineste minde jeg har læst om på en blog
 6. Optur over at yndlingstoppen er kommet i pudderfarvet nu (reklamelink)
 7. Et fint glimt af, hvad forældre kan klare
 8. Forklaringen på hvorfor du altid vil købe økologisk gær fremover
 9. En genial pantordning, hvis man aldrig får afleveret sine flasker og samtidig gerne vil gøre en forskel
 10. Lille brugbart tip til at være en sjovere mor (eller far) 

Vupti. Der fik du lige 10 delbare, og så må du nyde din aften. Klem ♥

……………..

Husk at du kan følge bloggen via BloglovinFacebookInstagram & Pinterest

3 tanker om “Værd at dele…

 1. Hejsa, jeg synes at du på et tidspunkt nævnte, at du også havde den chemise, du nævner, i kjoleudgaven. Jeg overvejer meget stærkt at købe den, men jeg er blevet så skuffet over andre, jeg har prøvet, fordi de ruller/kravler op. Vil du måske dele dine erfaringer med dette, hvis du altså har den. Mange hilsner Kirstine

  1. Hej Kirstine. Jeg har hørt om det problem hos andre, ikke alle. Måske har det dels at gøre med figur dels om man får købt sig den rigtige størrelse. Jeg oplever det ikke så meget, og mest med bare sommerben, men det er bestemt ikke noget, jeg går og føler mig irriteret over. Jeg køber kjoleversionen i M, hvor jeg køber toppene i samme model i str S og jeg tror generelt ikke man skal købe den for stram, da det netop vil få den til at arbejde mere på kroppen af dig… er min teori ? du kan finde flere af mine ord om underkjolen her: http://www.dortebak.dk/2016/06/mine-underkjoler.html knus Dorte

 2. Tusind tak for svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.